Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Badminton

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Mest populære produkter i badminton

Eller find din træning

Vidste du ...

At spil og leg med fjerbold kan findes op gennem historien i både Europa og Asian? Det moderne badminton opstod i 1800-tallets Indien, hvor britiske soldater formaliserede reglerne til en populær børneleg og tilføjede nettet som vi kender det i dag.

Er du klar til at tage dit spil til næste niveau?

Er du klar til at udvikle dig i badminton og blive en endnu bedre spiller? Hvis du allerede har styr på det grundlæggende spil, er det nok tid til at tage dit spil til næste niveau med nye badminton øvelser eller et nyt badminton træningsprogram. Hos GoSpoort kan du finde en træner, der kan give dig specifikke badminton øvelser, der kan udvikle dit benarbejde, dit spil ved nettet eller dit grundspil. Trænger du til variation i dit badminton træningsprogram, kan vores dygtige trænere også hjælpe dig med at få lagt et nyt, der passer til dine mål. Klik dig rundt her på siden og se, hvordan vi kan hjælpe dig til at blive en bedre badmintonspiller, og husk, at du altid kan tage kontakt til vores trænere og forhøre dig om deres træning.

Vidste du..

Verdensrekorden for det hårdeste smash tilhører den danske badmintonspiller Mads Peiler Kolding. Under en turnering i Indien i 2017 sendte han fjerbolden afsted med imponerende 426 km/t!

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så lad os hjælpe dig. Udfyld og indsend formularen du finder nedenfor, så finder vi en træner til dig, som matcher dine ønsker og behov.