Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 100 kroner til dit næste køb

Skyd genvej

Udbyd 1:1 træning indenfor din sportsgren eller træningsområde - allerede i dag!


OPRET DIG NU

Gratis oprettelse! Ingen bindinger!

Som træner/instruktør er din tid kostbar. Jo flere timer du kan træne og udvikle dine kunder, desto bedre! Men ofte bruges meget af tiden og energien på at finde kunderne. Og alt det administrative. Og det går ud over din indtjening.

Men med en salgsprofil på GoSPOORT slipper du for alt bøvlet og skyder genvej til flere kunder, eller blot de rette kunder. Let´s GO.

Få din egen salgskanal på 5 min.

Vi har undersøgt, hvilke konkrete behov kunderne har, indenfor hver sportsgren og træningsområde. Derfor har vi tyvstartet lidt og lavet forslag til en masse spændende 1:1 træningsydelser, som du kan udbyde og sælge på GoSPOORT.

1.

Svar på fire spørgsmål om din erfaring/uddannelse og dine ønsker samt din timepris

2.

Udfra din profil og ønsker giver vi dig forslag til 1:1 træningsydelser, som du kan udbyde og sælge

3.

Lav pakketilbud til dine ydelser med ex. online samtaler, træningspas, træningsprogram, kostplan, test m.m.

Dig og GoSPOORT

Vil du have flere kunder eller blot de rette kunder? Overlad alt besværet til os – og få en nemmere (og rigere) hverdag. Allerede i dag!

Markedsføring

Vi sikrer dig effektiv markedsføring af din profil og dine træningsydelser. Jo flere ydelser du udbyder, desto mere eksponering og salg, vil du opnå!

Flere og nye kunder

Du får med det samme adgang til alle vores kunder og målgrupper, via GoSPOORTs store kundenetværk. Og kunder du normalt aldrig, ville kunne få fat i.

Aftaler

Du får et overskueligt kalender- og bookingsystem til at holde styr på alle dine kunder og jeres aftaler mht. tider og indhold, inkl. notifikationssystem.

Chat

Effektiv kanal til al korrespondance med dine kunder, samt styring og planlægning. Her kan kunderne bl.a. lave direkte forespørgsler før køb.

Statistik/analyse

Du får værdifuld information og statistikker, så du kan optimere dine ydelser og indtjening.

Service-fee

Din succes er vores succes! Derfor betaler du kun et mindre service-fee af dit salg på 10%. Med andre ord, du betaler intet, medmindre vi skaffer dig kunder!

Brugeranmeldelser

Du får feedback og anmeldelser fra dine kunder, så du kan følge med i deres oplevelser og dit serviceniveau.

Hurtig afregning

Vi håndterer al det praktiske mht. betalinger fra dine kunder. Og vi giver dig efterfølgende hurtig og sikker udbetaling af din omsætning.

“Nu skal jeg ikke længere bruge tid på alt besværet med at skaffe kunder og markedsføring. Nu kan jeg koncentrere mig om det, jeg er god til. Vil bestemt anbefale GoSPOORT til andre.”

Angus Edmond, træner, MTB

Angus Edmond, træner, MTB

“Jeg kan nu få fat i flere og nye kunder, som jeg ikke tidligere har kunnet. Og dét, at GoSPOORT har analyseret markedet og kommer med forslag til træningsydelser, jeg kan udbyde, er en stor hjælp.”

Nicolai Iversen, træner, basketball

Nicolai Iversen, træner, basketball

“Super fedt! Med GoSPOORT på banen har danskerne nu adgang til et stort tag selv-bord af sport på tværs af alle sportsgrene. En platform os personlige trænere kun kan byde velkommen!”

Rikke Hørlykke, personlig træner

Rikke Hørlykke, personlig træner

Vil du også med på holdet?

Vi samarbejder med passionerede trænere/instruktører indenfor alle sportsgrene og træningsområder

Motorsport

Basketball

Gymnastik

Ridesport

Kajak

+ mange flere

Amerikansk fodbold

Dans

Duathlon

Dykning

Floorball

Håndbold

Karate

MMA

discipline.ocr-løb.label

+ mange flere

FAQ

Hvilke trænere/instruktører opretter sig på GoSPOORT?
Alle. Og på tværs af alle sportsgrene og træningsområder.
Hvorfor er GoSPOORT relevant for mig som træner/instruktør?
Med en GoSPOORT profil får du adgang til alle de sportshungrende danskere, så de kan finde, booke og købe dig som træner/instruktør. Gennem vores store netværk har vi direkte kontakt til de danske forbrugere og ved derfor hvad den moderne forbruger ønsker sig af sports- og træningsydelser.
Hvad kræver det at blive træner/instruktør på GoSPOORT?
At du skal kunne lære fra dig og have den nødvendige uddannelse/erfaring inden for de(n) sportsgrene og træningsområder, du ønsker at udbyde inden for. Kvalitet er vigtig for os og vi vægter gode sportsoplevelser for kunderne højt. Derfor screenes alle vores trænere/instruktører løbende.
Hvad koster de forskellige services på GoSPOORT?
No cure-No pay! Din succes er vores succes. Derfor betaler du kun 8% i service-fee af dit salg til GoSPOORT. Det betyder, at du intet betaler medmindre du får kunder. Det synes vi er enkelt og fair!
Kan jeg selv bestemme priserne på mine træningsydelser?
Ja!, du bestemmer naturligvis selv priserne på dine ydelser.
Hvordan har I udviklet de forslag til træningsydelser, som jeg gratis kan koble mig op til?
GoSPOORT har et panel af fageksperter tilknyttet på tværs af forskellige fagområder. Sammen med fageksperterne og sportslige institutioner undersøger vi løbende, hvad kunderne efterspørger indenfor hver sportsgren og træningsområde, på tværs af målgrupper, niveauer, behov mv. Med denne viden har vi udviklet en database af ydelser, og det er fra denne database, at vi kan give dig forslag til hvilke ydelser du kan udbyde på GoSPOORT. Og de forslag vi anbefaler, matcher netop din profil og ønsker.
Er det nemt at oprette en salgsprofil? - og hvordan kobler jeg mig op på de træningsydelser, I vil anbefale mig?
Ja, det er meget nemt! Når du opretter en salgsprofil på GoSPOORT, skal du svare på 4 spørgsmål om dig selv og dine ønsker. Herefter vil du med samme kunne koble dig op på forslag til træningsydelser, som vi matcher op imod vores database af ydelser og netop din profil og ønsker. De ydelser, som du vælger fra vores liste af anbefalinger, er lavet på en sådan måde, at du 100% selv bestemmer alt indhold, pris mv. Dette gør du ved at lave pakker til hver ydelse, som kunderne kan booke og købe online.
Hvad er pakker og hvordan opretter jeg mine egne pakker til de træningsydelser, jeg kobler mig op til?
Du bestemmer 100% selv alt indhold i de træningsydelser, som du kobler dig op til. Det gør du via det vi kalder trænerens/instruktørens egne ”pakker”. Her vælger du hvilken træning og øvrig indhold ydelserne skal have, hvor mange sessioner mv., dvs. hvordan DU vil levere ydelsen til dine kunder. Du kan oprette forskellige typer af pakker afhængigt af ydelsen.
Hvorfor er køb af sport og træning en oplagt og perfekt gaveidé?
Du ved det muligvis ikke: Du er den oplagte gave! Og det betyder, at du kan nå ud til helt nye målgrupper og købssituationer, nemlig alle de personer, der ønsker at give en anderledes og helt personlig gave. En gave der kan gøre den helt store forskel. Måske et sidste skub til at komme i gang med at træne, komme i gang med en ny sport eller... Mulighederne er mange. Hurra hurra.
Skal jeg være momsregistreret og have et CVR-nummer for at kunne udbyde mig på GoSPOORT?
Nej. Og Ja. Det kommer an på, hvor meget du tjerner. Hvis du har en omsætning under kr. 50.000 om året, er det ikke nødvendigt at være momsregistreret og have et CVR-nummer. Hvis du har en omsætning over kr. 50.000 om året, skal du være momsregistreret og have et CVR-nummer. Det er nemt at registrere sig på virk.dk og blive momsregistreret. Du kan evt. starte ud med et iværksætter selskab (IVR), som koster 1 kr. at oprette.
Tilbyder GoSPOORT træner-/instruktørkurser?
Ja, vi vil snart kunne tilbyde forskellige kurser sammen med vores samarbejdspartnere. Ring til os og hør nærmere om vores tilbud.
Hvad gør jeg med sportsfaciliteter?
Du skal selv sørge for de nødvendige faciliteter og evt. stille nødvendigt udstyr til rådighed, hvor det er relevant. Der findes mange sportsfaciliteter, hvor man nemt kan booke sig ind på. Både til inden- og udendørs sport. Har du spørgsmål til, hvor du kan finde faciliteter til dine ydelser, kan du kontakte os. Så vil vi forsøge at hjælpe dig.

Partnere

Innovation og produktudvikling er GoSPOORTs DNA. Vi vil inspirere og vende op og ned på, hvordan sport udbydes og købes på. Til glæde for sports-Danmark. Vi samarbejder med forskellige partnere på flere niveauer, fra institutioner, til medier, til ledende fagfolk m.fl., så vi hele tiden har føling med, hvad der rører sig i sportens verden.

Omtale

  • Berlingske


    Berlingske Tidende

  • Sport og træning på en ny måde


    Information