Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Antallet af forbrugere på GoSpoort stiger hver dag og vi er derfor på udkig efter nye trænere. Uanset om du stiler efter at blive træner på fuldtid eller blot ønsker at supplere din nuværende karriere med et personlig træner job indenfor en af vores sportsgrene, så er du altid velkommen til at registrere dig på GoSpoort.

Vi ved, at din tid som træner eller instruktør er kostbar.
Derfor har vi udviklet GoSpoort, som hjælper dig med markedsføring af din trænerprofil og administation af dine kunder, så du kan bruge tiden på alt det sjove – nemlig at undervise og træne andre.

Din succes er vores succes, og vi arbejder hårdt for at skaffe nye leads til dig. Det er 100 % gratis at have en trænersprofil på GoSpoort, men du skal betale for de leads vi skaffer til dig via en service-fee på 10% af dit samlet salg til denne kunde. Det synes vi er en fair aftale!

Sådan fungerer det

Tilmelding

Tilmelding

Det er let at oprette en trænerprofil på GoSpoort. Vores system guider dig gennem valg af discipliner, målgrupper og træningsydelser du kan udbyde på en nem og overskuelig måde. Efter oprettelsen er du straks klar til at gå live, sådan du kan blive markedsført for vores kunder.

Træningspakker

Du har på GoSpoort mulighed for at oprette generelle træningspakker til de sportsydelser, som du ønsker at udbyde. Passer dine generelle træningspakker ikke til kundens behov kan du også skræddersy personlige træningspakker til netop den kunde.

Træningspakker
Beskeder

Beskeder

Med en trænerprofil på GoSpoort kan interesserede kunder skrive forespørgsler direkte til dig gennem vores besked-system. Herinde har I mulighed for at tale sammen om kundens behov, forløbets gang, med mere. Du kan også foreslå produkter, eksisterende pakker eller skræddersyede pakker til kunden.

Booking

Når kunden har købt en af dine træningspakker, er der kun tilbage at komme i gang med træningen. I besked-systemet kan I booke jeres træningssessioner, som vil blive lagt ind i din træningskalender på GoSpoort. Når en session er booket og afholdt, sørger vores system for at du får udbetalt din betaling for sessionen.

Booking

Opret dig som træner – det ta’r kun 5 minutter

Uanset om du er fodbold træner, tennis træner, personlig træner, yoga træner eller træner i en af vores andre discipliner, så er du kommet til det rette sted. Vi har i samarbejde med eksperter, foreninger og institutioner oprettet forskellige træningsydelser, indenfor alle discipliner, som dækker forbrugernes behov. Dette gør det nemt for dig at vælge de træningsydelser, som du ønsker at tilbyde, så du kan komme i gang med at udbyde dig på GoSpoort allerede i dag.

Nu skal jeg ikke længere bruge tid på alt besværet med at skaffe kunder og markedsføring. Nu kan jeg koncentrere mig om det, jeg er god til. Vil bestemt anbefale GoSPOORT til andre.

Angus Edmond, træner, MTB

Angus Edmond, træner, MTB

Fordele ved GoSpoort

Markedsføring

Vi sikrer dig effektiv markedsføring af din profil og dine træningsydelser. Jo flere ydelser du udbyder, desto mere eksponering og salg vil du opnå!

Flere og nye kunder

Du får med det samme adgang til alle vores kunder og målgrupper via GoSpoorts store kundenetværk. Også kunder du normalt ville have svært ved at få fat i.

Aftaler

Du får et overskueligt kalender- og bookingsystem til at holde styr på alle dine kunder og jeres aftaler mht. tider og indhold, inkl. notifikationssystem.

Chat

Effektiv kanal til al korrespondance med dine kunder, samt styring og planlægning. Her kan kunderne bl.a. lave direkte forespørgsler før køb.

Statistik/analyse

Du får værdifuld information og statistikker, så du kan optimere dine ydelser og indtjening.

Ingen fast udgift

Din succes er vores succes, og vi arbejder hårdt for at skaffe leads til dig. Du betaler kun et service-fee på 10% for de leads vi skaffer til dig. Det synes vi, er en fair aftale.

Brugeranmeldelser

Du får feedback og anmeldelser fra dine kunder, så du kan følge med i deres oplevelser og dit serviceniveau.

Hurtig afregning

Vi håndterer al det praktiske med betalinger fra dine kunder. Og vi giver dig efterfølgende hurtig og sikker udbetaling af din omsætning.

Partnere

GoSpoort brænder for innovation og produktudvikling. Vi vil vise vejen og forny den måde, hvorpå sport tilbydes og købes på. Vi mener, afstanden fra forbruger til træner skal gøres mindre, så træning bliver lettere tilgængeligt for den enkelte forbruger. Vi samarbejder med ligesindede på flere niveauer, fra institutioner og medier til ledende fagfolk og andre, så vi hele tiden ved hvad der rører sig i sporten og træningens verden.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål, sidder fast, er i tvivl, eller på anden måde har brug for hjælp, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan få fat i os på telefon eller via email:

71 99 00 33

support@gospoort.com