Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Boksning

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Mest populære produkter i boksning

Eller find din træning

Vidste du..

At det er de færreste herhjemme, der tager boksningen helt til professionelt niveau. Faktisk er der kun 33 licenserede professionelle boksere oplistet i Dansk Professionel Bokse-Forbund (DPBF).

Bliv en stærkere bokser

Vidste ud, at den længste boksekamp i historien var titelkampen i sværvægt mellem John Sullivan og Jack Kilrain tilbage i 1889? De to boksere gik 75 runder, før Sullivan kunne tage sejren. Dengang var en kamp først slut, når en bokser ikke længere kunne stå på benene. Sådan er det heldigvis ikke længere, men du skal stadig være i rigtig god form for at gå i ringen med en modstander. GoSpoort kan hjælpe dig med et skræddersyet boksetrænings træingsprogram, der kan gøre dig stærkere og mere udholdende. Et boksetrænings træningsprogram kan også sagtens bruges, selvom du ikke vil bokse en kamp. Boksetræning er nemlig fantastisk træning, hvis du ønsker at komme i form eller tabe dig, og det er et godt supplement til andre sportsgrene, hvor du har brug for at flytte fødderne hurtigt.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så lad os hjælpe dig. Udfyld og indsend formularen du finder nedenfor, så finder vi en træner til dig, som matcher dine ønsker og behov.