Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Bordtennis

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Mest populære produkter i bordtennis

Eller find din træning

De helt rigtige bordtennis øvelser

Bordtennis kræver hurtige reflekser. I en professionel bordtenniskamp skydes bolden over nettet med omkring 100 km/t. På grund af den korte afstand har en bordtennisspiller altså kun et kvart sekund til at reagere. Det stiller store krav til dit bordtennis træningsprogram og de bordtennis øvelser. Det er her en personlig træner kommer ind i billedet. Hos GoSpoort kan du finde en træner, der kan give dig specifikke bordtennis øvelser, der kan udvikle dit spil. Trænger du til variation i dit bordtennis træningsprogram, kan vores dygtige trænere også hjælpe dig med at få lagt et nyt, der passer til dine mål. Klik dig rundt her på siden og se, hvordan vi kan hjælpe dig til at blive en bedre bordtennisspiller, og husk, at du altid kan tage kontakt til vores trænere og forhøre dig om deres træning.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så lad os hjælpe dig. Udfyld og indsend formularen du finder nedenfor, så finder vi en træner til dig, som matcher dine ønsker og behov.