Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 50 kroner til dit næste køb

Cykling

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Landevejscykling

Ønsker du at lære den grundlæggende teknik i at køre på racercyklen, eller vil du træne op til at køre lange etaper i ind- og udland? Hvad end dit mål med cyklingen er, har vi 1:1 cykeltræning, der kan udvikle dine tekniske færdigheder og udholdenhed.

Se mere og køb

Vidste du ...

At det første organiserede cykelløb fandt sted i Paris i Parc de Saint-Cloud i 1868? Distancen var på 1200 m gennem parkens stier. En englænder vandt løbet.

Cyclocross

Ønsker du at få styr på det grundlæggende eller er du ved at forberede dig på et løb, har vi den rette træning på hylderne. 1:1 træningen i cyclocross fokuserer blandt andet på de teknikker, du skal bruge for at komme godt gennem terrænet på crosscyklen.

Se mere og køb

Mountainbike

Vil du gerne udvikle din teknik og udholdenhed i terrænet, så du kan køre længere og hurtigere? Uanset om du er ny på mountainbike, en rutineret rytter på sporet, eller jagter dit næste adrenalinsus downhill har vi træning skræddersyet til dit behov.

Se mere og køb

5 grunde til at køre (meget mere) mountainbike

Mange danskere har allerede fået øjnene op for fordelene ved at køre mountainbike. Er du endnu ikke hoppet helt med på vognen, får du her 5 gode grunde til at udforske skoven på to hjul.

Læs artiklen

Har du styr på udstyret?

Hvis man skal bestige et bjerg skal man først fjerne stenen i sin sko. Få hjælp til udstyr og ernæring med nedenstående produkter.