Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Cykling

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Mest populære produkter i cykling

Eller find din træning

Landevejscykling

Ønsker du at lære den grundlæggende teknik i at køre på racercyklen, eller vil du træne op til at køre lange etaper i ind- og udland? Hvad end dit mål med cyklingen er, har vi 1:1 cykeltræning, der kan udvikle dine tekniske færdigheder og udholdenhed.

Se mere og køb

En træner til ethvert behov

Måske har du brug for et cykel træningsprogram, der kan få dig i topform. Måske leder du efter en træner, der kan vise dig teknikker til at komme hurtigere over forhindringerne. Uanset dit mål, kan en personlig træner hjælpe dig i din udvikling som cykelrytter, om du er til mountainbike, landevej eller cross. En personlig træner kan spotte de små detaljer, der kan gøre dig hurtigere og mere effektiv i sadlen, og de kan hjælpe dig med at lave et cykel træningsprogram, der kan gøre træningen på egen hånd sjovere og meget mere effektiv. Se her, hvad vores forskellige cykeltrænere kan hjælpe dig med og husk, at du altid kan tage kontakt til en træner og hør, hvordan de kan hjælpe dig med at nå dit mål.

Cyclocross

Ønsker du at få styr på det grundlæggende eller er du ved at forberede dig på et løb, har vi den rette træning på hylderne. 1:1 træningen i cyclocross fokuserer blandt andet på de teknikker, du skal bruge for at komme godt gennem terrænet på crosscyklen.

Se mere og køb

Mountainbike

Vil du gerne udvikle din teknik og udholdenhed i terrænet, så du kan køre længere og hurtigere? Uanset om du er ny på mountainbike, en rutineret rytter på sporet, eller jagter dit næste adrenalinsus downhill har vi træning skræddersyet til dit behov.

Se mere og køb

5 grunde til at køre (meget mere) mountainbike

Mange danskere har allerede fået øjnene op for fordelene ved at køre mountainbike. Er du endnu ikke hoppet helt med på vognen, får du her 5 gode grunde til at udforske skoven på to hjul.

Læs artiklen

Har du styr på udstyret?

Hvis man skal bestige et bjerg skal man først fjerne stenen i sin sko. Få hjælp til udstyr og ernæring med nedenstående produkter.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så lad os hjælpe dig. Udfyld og indsend formularen du finder nedenfor, så finder vi en træner til dig, som matcher dine ønsker og behov.