Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Cyclocross

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Vidste du ...

At cyclocross kan spores tilbage til starten af 1900-tallet, hvor den franske soldat Daniel Gousseau cyklede ved siden af sine venner, som sad til hest, gennem skovene?

Har du styr på udstyr og træning?

Cyclocross kræver, at man har styr på både sit udstyr og sin træningsrutine. Uanset om du ønsker hjælp til dit udstyr, hjælp til at udvikle et cyclocross træningsprogram eller vil lære mere om træning, kost og væskeindtag kan du finde det herunder. Træner du op mod et bestemt mål - eksempelvis et løb i ind eller udland, er det vigtigt, at din træning er lagt i system. Vores trænere er klar til at hjælpe dig med at lave et cyclocross træningsprogram, der passer til dit udgangspunkt og dit mål. Det virker motiverende og gør det langt nemmere at nå dit mål med træningen. Husk, at du altid kan skrive til vores trænere og høre, hvordan de kan hjælpe dig. Det gælder både, hvis du skal have personlig træning, eller hvis du er på jagt efter et træningsprogram, som du kan bruge på egen hånd i din træning.