Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Landevejscykling

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Bliv klar til cykelløb

Vidste du, at landevejscykling er den 7. mest dyrkede sport herhjemme blandt voksne danskere? Det er ikke så mærkeligt, at de danske cykelryttere fylder op mod en fjerdedel af feltet, når det franske cykelløb La Marmotte bliver kørt hver sommer. Skal du og dine træningsmakkere deltage i La Marmotte, eller skal I med Team Rynkeby til Paris, kan det være en god ide at få et landevejscykling træningsprogram fra en af vores dygtige personlige cykeltrænere. En personlig træner kan, ud over at hjælpe dig med at køre mere effektivt og med bedre teknik, sammensætte et træningsprogram, der er skræddersyet til dig, og som kan gøre træningen sjovere og mere motiverende. Du er velkommen til at tage kontakt til vores trænere og forhøre dig om mulighederne for et skræddersyet landevejscykling træningsprogram.

Er du vild med udstyr?

Skal du bruge hjælp til valg af den rette cykel eller vil du gerne lære, hvordan du kan bruge puls- og wattmåler i din træning, så se vores ydelser nedenfor.