Sportsgrene Temaer Gavekort
Søg Log ind Udbyd dig Menu
Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få kr. 200 til dit første køb

Fitness og funktionel

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Fitness og funktionel generelt

Leder du efter et effektivt træningsforløb eller er du ny i fitness-verdenen og vil bare gerne godt i gang? I vores udvalg af generelle fitness-ydelser kan du finde alt fra introduktionstimer til længere træningsforløb.

Se mere og køb

Styrketræning

Ønsker du at blive stærkere, mere trimmet eller at styrketræne specifikt til din sportsgren? Så gå på opdagelse i vores træningsydelser inden for styrketræning, hvor du kan finde effektivt træning til netop dit behov.

Se mere og køb

Vidste du..

At styrketræning er den mest populære sportsgren i Danmark i 2016, og at ca. 30% af alle voksne danskere styrketræner?

Er du tosset med funktionel træning og tunge jernkugler?

Så kan du herunder finde den træning, der kan udfordre dig på netop dit niveau i både kettlebell træning og cross-training.

Cross-training

I cross-training kan du blive udfordret i alt fra vægtløftningsteknikker til konditionstræning og gymnastiske øvelser - uanset om du er helt ny i feltet eller en erfaren konkurrence-atlet.

Se mere og køb

Slyngetræning

Slyngetræning kaldes også for suspension training og er en super effektiv og fleksibel træningsform med egen kropsvægt. Slyngetræning kan udfordre din muskelstyrke, balance og stabilitet - uanset dit niveau.