Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Fitness og funktionel

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Mest populære produkter i fitness og funktionel

Eller vælg dit træningsområde

Fitness og funktionel generelt

Leder du efter et effektivt træningsforløb eller er du ny i fitness-verdenen og vil bare gerne godt i gang? I vores udvalg af generelle fitness-ydelser kan du finde alt fra introduktionstimer til længere træningsforløb.

Se mere og køb

Styrketræning

Ønsker du at blive stærkere, mere trimmet eller at styrketræne specifikt til din sportsgren? Så gå på opdagelse i vores træningsydelser inden for styrketræning, hvor du kan finde effektivt træning til netop dit behov.

Se mere og køb

Sådan får du en mere effektiv træning

Hvis du vil have mest muligt ud af din træning, vil vi til enhver tid anbefale, at du får en personlig træner til at gennemgå øvelser og træningsprogram med dig, men ud over det kan du bruge disse 8 råd til mere effektiv træning.

Læs artiklen

Personlige trænere til fitness og funktionel træning

Hos GoSpoort får du som kunde ikke blot adgang til en lang række træningsformer og træningsprogrammer på dine vilkår, men også en nem oversigt over alle vores personlige træneres kompetencer og træningsområder. Vores trænere kommer med forskellige baggrunde, uddannelser og erfaringer, hvilket vi oplever som én af GoSpoorts største styrker, da vores kunder også kommer med forskellige behov, mål og ønsker. Vi har trænere, som brænder for funktionel træning, trænere som brænder for at arbejde med kost og vægttab, trænere som elsker at nørder fitness træningsprogrammer og trænere, hvis yndlingsredskab er en kettlebell. Gå på opdagelse blandt vores mange personlige trænere og find den træner, som passer til dig og dine mål.

Er du tosset med funktionel træning og tunge jernkugler?

Så kan du herunder finde den træning, der kan udfordre dig på netop dit niveau i både kettlebell træning og cross-training.

Cross-training

I cross-training kan du blive udfordret i alt fra vægtløftningsteknikker til konditionstræning og gymnastiske øvelser - uanset om du er helt ny i feltet eller en erfaren konkurrence-atlet.

Se mere og køb

Slyngetræning

Slyngetræning kaldes også for suspension training og er en super effektiv og fleksibel træningsform med egen kropsvægt. Slyngetræning kan udfordre din muskelstyrke, balance og stabilitet - uanset dit niveau.

Disse ting kan spænde ben for din træningsstart

GoSpoort har interviewet træningsfysiolog og personlig træner Henrik Duer om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på, når du starter med at træne.

Læs artiklen

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så lad os hjælpe dig. Udfyld og indsend formularen du finder nedenfor, så finder vi en træner til dig, som matcher dine ønsker og behov.