Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Cross-training

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Eller find din træningsydelse

Alle kan dyrke cross-training

Vidste du at man skal skalere alle cross-training øvelser så alle niveauer tilgodeses når et cross-training program skal udføres? For mange nybegyndere kan cross-training programmer se svære ud, og øvelser der omhandler at gå og stå på hænderne, samt at udføre gymnastiske teknikker i ringe kan for nogle virke meget langt fra deres nuværende evner. Heldigvis findes der et hav af variationer og mindre tekniske øvelser, der involverer de samme muskelgrupper, og derfor kan en træner vejlede dig i hvordan du sikkert og progressivt arbejder dig hen imod at kunne udføre de mere tekniske øvelser. Disse cross-training programmer består af mere velkendte øvelser såsom armbøjninger og mavebøjninger, blot tilføjet basale cross-training øvelser der sikrer at du både udvikler din styrke og din teknik.

"Med en personlig træner kommer du hurtigere fra A til B og får en federe træning med mere variation.”

Henrik Duer

Henrik Duer

Ønsker du at arbejde med detaljen?

Så kan det være en god idé at supplere din træning med træning fra andre sportsgrene og netop sætte fokus på det du kan optimere.