Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Styrketræning

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Eller find din træningsydelse

“En træner kan sikre, at du træner med den rette progression og dermed ser resultater af dine anstrengelser langt hurtigere.”

Henrik Duer

Henrik Duer

Kom godt i gang med et styrketræningsprogram

Vidste du at styrketræning er en vigtig del af de fleste sportsgrene? En stærk krop kan – ud over at gøre dig hurtigere og stærkere – være med til at minimere risikoen for skader. Hvis du er ny i styrketræning kan det være overvældende hvilke øvelser du skal lave og hvor meget vægt du skal bruge i starten, samt hvor hurtigt og hvordan du skal øge vægten for at nå dit mål. Derfor er det en god idé at få lagt et styrketræningsprogram, så du er sikker på at dine anstrengelser bringer de resultater med sig som du ønsker. Vores personlige trænere har både erfaring i at sammensætte træningsprogrammer i styrketræning til mænd og styrketræningsprogrammer til kvinder, samt at instruere dig i øvelserne, hvad end du gerne vil kunne løfte tunge vægte eller at arbejde bedre med din kropsvægt.

Brug andre sportsgrene i din træning

Smidighed og god bevægelighed kan give god gevinst i styrketræning. Det samme kan en god teknik. Nedenfor kan du finde inspiration til, hvordan du kan bruge andre sportsgrene til at forbedre din mobilitet eller finpudse din teknik.