Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Fodbold

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Mest populære produkter i fodbold

Eller find din træning!

Er du målmand?

Så kan du herunder finde forskellige områder at forbedre blandt andet din gribeteknik, din bokseteknik, dine udkast, din positionering og meget mere.

Målmand

Ønsker du at forbedre din gribeteknik, 1 mod 1-situationer, positioneringer eller reaktionsevne? Uanset hvilket niveau, du befinder dig på som målmand, har vi et stort udvalg i 1:1 målmandstræning inden for netop de færdigheder, som du gerne vil udvikle i buret.

Se mere og køb

Er du markspiller?

Uanset om du er forsvarsspiller, midtbanespiller eller angriber har vi sportsydelser til dig nedenfor, som kan udvikle dig på netop de områder du ønsker at forbedre.

Forsvar

Bliv bedre til at lukke selv den mest giftige angriber ned med den rette 1:1 træning. Hvad end du spiller back eller center, kan du blive en mere komplet forsvarsspiller ved blandt andet at optimere 1 mod 1-situationer, boldkontrol og positioneringer.

Se mere og køb

EM-heltinden Nadia Nadim deler sin opskrift på succes

Nadia Nadim er en af Danmarks største fodboldstjerner. Her fortæller hun om at spille fodbold i USA, og om hvad hun selv mener er nøglen til hendes succes på banen.

Læs artiklen

Angreb

Vil du være en hurtigere og mere målfarlig angriber, der vinder flere dueller, har vi et stort udvalg i 1:1 angrebstræning. Med den rette kombination af skudteknik og fysik samt fokus på taktik og mentalitet, kan du blive dit holds svar på Messi eller Ronaldo.

Se mere og køb

Vil du gerne forbedre din kondition eller styrke?

Ønsker du at blive hurtigere i din sprint, at kunne hoppe højere i dine hovedstødsdueller eller blot være fysisk stærkere i dine dueller? Så lad dig inspirerer af vores sportsydelser fra andre discipliner, som du finder nedenfor.

Sæt turbo på din udvikling med privat fodboldtræning

Med privat fodboldtræning sættes du og din udvikling, som fodboldspiller i centrum. Med udgangspunkt i træningsøvelser i fodbold, som netop træner dig der hvor du har mest behov for det, får du sat turbo på din udvikling. Uanset om du ønsker at få en bedre teknik, bedre fysik, et bedre spark eller spilforståelse, så kender vores trænere et hav af træningsøvelser i fodbold, som kan træne dig med dette. Og det bedste er at dit forløb kan skræddersyes præcis til dine behov, så det netop kun indeholder de træningstimer du har behov for. Dette aftaler du blot med din træner. Find din træningsydelse og privat fodboldtræner nu, og kom i gang med din udvikling som fodbold spiller allerede i dag.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så lad os hjælpe dig. Udfyld og indsend formularen du finder nedenfor, så finder vi en træner til dig, som matcher dine ønsker og behov.