Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Forsvar

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Find din træningsydelse

Bliv en bedre forsvarsspiller

Hver spiller har bolden ca. 47 gange i løbet af en kamp. Forsvarsspillerene har dog mere boldbesiddelse end de andre positioner på banen. Spiller du forsvar, har du bolden 56 gange pr. kamp i gennemsnit. Der hviler i det hele taget et ret stort ansvar på forsvaret, som skal kunne modstå giftige angreb, farlige dødboldssituationer og hurtige afslutninger. Med privat forsvar fodboldtræning kan du fokusere ekstra på de situationer i spillet, hvor du har dine største udfordringer, og du kan få de nødvendige værktøjer til at spiller bedre til både kamp og træning. Her på siden har vi samlet vores store udvalg af privat forsvar fodboldtræning. Klik dig ind og læs om de forskellige træningsydelser og se, hvilke trænere, du kan vælge imellem. Husk, at du altid kan tage en uforpligtende snak med en træner og forhøre dig om træningen.

Vidste du ...

... at det hårdeste skud nogensinde blev målt til 221 km/t? Det blev sparket afsted af forsvaren Ronny fra Sporting Lisbon i 2007.