Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Køb den perfekte gave til sportselskere

Et gavekort til en af vores kompetente trænere/instruktører kan give modtageren det sidste skub til at komme i gang med at træne, få en sundere livsstil, starte på en ny sport eller...Let's GO!

Gavekort (print selv)

Køb et gavekort på et nærmere fastsat beløb og lad modtageren selv gå på opdagelse og vælge blandt vores mange sports-og træningsoplevelser.

Du kan også selv gå på opdagelse og købe et skræddersyet gavekort til modtageren direkte fra en af vores kompetente trænere eller instruktører.


Skriv en personlig hilsen


Ønsker du at tilføje en personlig hilsen, vil din hilsen fremgå på gavekortet. Og det koster ikke ekstra.

Nemt og enkelt


Gavekortet indeholder al nødvendig information, som modtageren skal bruge for at komme i gang.

Indløs gavekort?


Du kan indløse et gavekort til en specifik sports- og træningsydelse nedenfor.

Skræddersyet sport og træning - fleksibelt og nemt!

GoSPOORT er til alle, der elsker sport. Til nybegynderen, den øvede eller til elite sportsudøveren. Fra ønsket om at prøve en ny sport, til at opnå en sundere livsstil, lære nye teknikker, eller mestre sin sport til perfektion.

“Jeg har i lang tid haft lyst til at komme i gang med at lære korrekt løbeteknik, men det har været svært at finde den rette træner”

Asta Ravn

Asta Ravn

“At jeg nu nemt kan købe nøjagtig det jeg har behov for gør, at jeg vil eksperimentere på tværs af forskellige sportsdiscipliner”

Viktor Eriksen

Viktor Eriksen

“En markedsplads for alt sport og træning er noget vi sportselskere, vil byde velkommen! Genialt!”

Thomas Sønnichsen, TV 2 sportsjournalist

Thomas Sønnichsen, TV 2 sportsjournalist

Derfor skal du købe din sport hos GoSPOORT

Fuld tilfredshedsgaranti

Hvis du mod forventning ikke modtager den ydelse, som du kunne forvente, kan du på et hvilket som helst tidspunkt i forløbet annullere resterende sessioner.

Stort udvalg

Vi har alle typer af 1:1 træningsydelser til dig. Både de mere brede ydelser og dem, vi kalder ”ned i bidder”. Det sikrer dig stor variation og den rette træning.

Dygtige trænere/instruktører

Alle vores træningsydelser er udviklet af ledende fagfolk og vores trænere/instruktører. Alle har den rette trænererfaring og uddannelse, så de kan give dig en god oplevelse.

Personligt gavekort

Et gavekort fra GoSPOORT kan gøre den helt store forskel for modtageren. Måske det sidste skub til at komme i gang med at træne, eller komme i gang med en ny sport...

Chat funktion

Du får adgang til at chatte med din træner/instruktør, så I nemt kan kommunikere sammen og lave aftaler, både før og under forløbet. Det sikrer dig et godt forløb.

Brugeranmeldelser

Vores trænere/instruktører bliver løbende brugeranmeldt og bedømt af andre kunder. Det giver dig større sikkerhed for, at du vælger den rette træner/instruktør.