Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 50 kroner til dit næste køb

Løb

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Løb generelt

Er du helt ny løber eller vil du prøve kræfter med en ny løbeform? - Så har vi et stort udvalg af træning, som kan hjælpe dig godt i gang. I 'Løb generelt' finder du også forskellige løbeanalyser og -tests, som kan hjælpe dig videre i din træning.

Se mere og køb

5 km

Er målet at kunne løbe 5 km eller går du efter den bedst mulige tid på distancen? Om du vil forbedre din løbetid på 5 kilometer eller blot vil sætte flueben ved distancen, har vi træningsydelser, som kan hjælpe dig i mål.

Se mere og køb

10 km

Skal du træne op til at kunne løbe 10 km for første gang? Eller er målet at skære sekunder eller minutter af din nuværende tid? Uanset dit mål og niveau, har vi det, du skal bruge for at komme succesfuldt gennem 10 kilometer.

Se mere og køb

12 ting, du skal vide om din løbetræning

Vi har givet en løbetræner 12 ofte stillede spørgsmål indenfor løbetræning. Læs svarene og bliv klogere på, hvordan du kan optimere din løbetræning

Læs artiklen

Vidste du ...

At næsten hver tredje voksne dansker dyrker løb som sport, og at det gør løb til danskernes anden mest dyrkede sportsgren? Danmark er også et af de lande, der har flest marathonløbere pr. indbygger.

GoSpoort satte gang i medarbejderne hos Københavns Kommune

Hvordan får man medarbejdere til at dyrke mere motion? For Kultur Syd i Københavns Kommune blev løsningen GoSpoort. Takket være en personlig løbetræner er medarbejderne blevet mere aktive og har fået blod på tanden til mere motion.

Læs artiklen

Halvmarathon

Har du en drøm om at løbe dit første halvmarathon? Eller er målet en ny PR på distancen? Uanset dit mål og niveau kan du finde den rette træning her, så du kan blive klar til at krydse målstregen med succes.

Se mere og køb

Marathon

Uanset om du skal løbe dit første marathon eller har ambitioner om at slå din nuværende PR på distancen, har vi træningen, der kan gøre dig marathon-klar.

Se mere og køb

Er du klar til næste niveau?

Hvis du ønsker at lære mere om, hvordan du kan forbedre din løbetræning eller drømmer om at få testet dit nuværende niveau, så se med nedenfor:

Orienteringsløb

Vil du prøve kræfter med orienteringsløb eller er du allerede fortrolig med disciplinen? Vi har et stort udvalg af træning, som kan hjælpe dig godt i gang, optimere dit løb i terræn, din kortforståelse og brug af kompas.

Se mere og køb

Trail- og ultraløb

Er du til løb i udfordrende terræn og på små naturstier? Eller er det de meget lange distancer, der udfordrer dig? Uanset om du er ny eller erfaren løber i trail- eller ultraløb kan du finde træning her, som kan hjælpe dig godt i gang eller videre.

Se mere og køb

Bliv en mere alsidig løber

Ønsker du at få en stærkere core, bedre mobilitet eller bare ny inspiration til din træning? Så lad dig inspirere af andre discipliner og træningsformer her: