Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

10 km

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Eller find din træningsydelse

Vidste du ...

At den mandlige indehaver af verdensrekorden på 10 kilometer tilbagelagde distancen på blot 26 minutter og 17 sekunder, og at verdensrekorden for kvinder er på 31 minutter og 21 sekunder?

Løbeprogrammer og løbetræning til 10 km!

Med GoSpoort kan du få skræddersyede løbetræning til dig og dine behov. Du kan få et skræddersyet løbeprogram til begynderen på 10 km, til den øvede og naturligvis også til eliteløberen på 10 km. Har du en deadline og ønsker du f.eks. at træne op til 10 km på 8-16 uger, kan du få tilrettelagt et personligt træningsforløb med f.eks. 1 eller 2 ugentlige træninger med din personlige træner. I kan naturligvis kombinere dette forløb med træningsprogrammer, løbetests, tekniktjek, kostprogram mm. Det er 100% op til dig og træneren, at finde frem til det bedste forløb for dig sådan du får succes med at nå dine træningsmål. Gå på opdagelse i vores kartotek af løbetrænere og sportsydelser, og kom i gang allerede i dag.