Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

5 km

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Eller find din træningsydelse

Vidste du ...

... at verdensrekorden på 5000 meter løb for mænd er på imponerende 12:37.35, og at den for kvinder er på 14:11.15?

Sådan bliver du hurtigere på 5 kilometer

Vil du gerne sætte PR næste gang du bevæger dig ud på et motionsløb? Med få justeringer af din træning kan du få mere fart i løbeskoene.

Læs artiklen

Personlig løbetræning og løbeprogrammer for begyndere, øvede og elite!

Med et personligt træningsforløb eller skræddersyet træningsprogram kan du tage din løbetræning og dine løberesultater til nye højder. Uanset om du har behov for et løbeprogram for begyndere, et tekniktjek af din løbestil, en Vo2max-test eller et 12 ugers forløb med ugentlige personlige løbetræninger, så kan du finde det på GoSpoort. Vores kompetente trænere har forskellige kompetence områder, men tilbyder alle løbetræning af høj kvalitet indenfor deres specifikke træningsområder. Vi har trænere til begynderen, til den øvede løber og til eliteløberen. Til motionsløberen og til løbe-nørden. Gå på opdagelse i vores mange løbeydelser, hvor du f.eks kan lære at løbe 5 km på 6 uger eller blive hurtigere på din 5 km. Find din løbetræner og kom i gang med din personlige løbetræning allerede i dag. Husk at du altid har mulighed for at skrive uforpligtende til vores trænere ved spørgsmål.