Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Halvmarathon

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Eller find din træningsydelse

4 gode råd: Sådan forbereder du dig bedst til halvmarathon

Vi har talt med en løbetræner om, hvordan man griber halvmarathon-træningen an i de sidste uger op til løbsdagen. Følg disse råd og bliv helt klar til at præstere optimalt ved startlinjen.

Læs artiklen

Savner du variation i din løbetræning?

Så kan du supplere din løbetræning med træningsydelser fra andre discipliner og træningsformer, som både kan udfordre og udvikle dig som løber.

Halvmarathon træningsprogram og løbetræning

På GoSpoort kan du nemt finde den træner, som passer til dig og dine behov. Med en personlig træner ved din side får du fleksibel, effektiv og målrettet træning. Du kan f.eks. vælge blot at få tilrettelagt et halvmarathon løbeprogram, som du selvstændigt skal arbejde med eller du kan få et personligt træningsforløb med personlige træningssessioner face-to-face med din træner, personlige tests, tekniktjek af din løbestil, løbeprogram mm. På denne måde kan du sammen med din træner planlægge et skræddersyet træningsforløb, som passer perfekt til dig. Find den sportsydelse, som passer til dit mål, find din træner og kom i gang med at træne op til dit første eller næste halvmarathon allerede i dag.

7 facts om halvmarathon du (måske) ikke kendte

Alt fra kalorieforbrug til verdensrekorder. Vi har samlet en række interessante facts om den populære distance, halvmarathon.

Læs artiklen