Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Løb generelt

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Eller find din træningsydelse

Vidste du ...

At løb, ud over at gavne kondition og kalorieregnskab, også har vist at have en positiv effekt på blandt andet blodtryk og kolesterol, samtidig med, at det kan være med til at regulere blodsukkeret?

5 begynderfejl du bør undgå, når du starter med at løbe

Løb udenom disse fem fejl, og få den bedste start på dit nye liv som løber.

Læs artiklen

Træningsforløb og løbeprogrammer skræddersyet til dig!

På GoSpoort kan du nemt finde den træner og den træningsydelse, som passer til dig og dine mål. Har du f.eks. blot behov for at få et løbeprogram, som du selvstændigt skal arbejde med, kan du på GoSpoort finde skræddersyede løbeprogrammer til både begyndere, øvede og elite. Har du behov for et mere personligt træningsforløb med personlige træningssessioner face-to-face med din træner, personlige tests, tekniktjek af din løbestil, løbeprogram mm., så er det naturligvis også muligt på GoSpoort. På denne måde kan du sammen med din træner planlægge det træningsforløb, som passer perfekt til dig. Find den sportsydelse, som passer til dit mål, find din personlige træner og kom godt i gang eller godt videre med din løbetræning allerede i dag.

Guide: Alt du skal bruge til vinterløb

Din formkurve behøver ikke at falde, blot fordi at temperaturen udenfor gør det. Vi har samlet en håndfuld gode råd og musthaves, der gør løbeture i vintermørket til en sand fornøjelse.

Læs artiklen