Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Orienteringsløb

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Eller find din træningsydelse

Vidste du ...

At Dansk Orientering er i verdensklasse? Seniorlandsholdet ved VM i 2014, 2015 og 2016 har vundet i alt 13 medaljer (Dansk Orienterings-Forbund.)

Skræddersyet træningsprogram og -forløb til orienteringsløb

Vil du gerne udvikle og teste dig selv i orienteringsløb? Så har vi et udvalg af ydelser, som kan hjælpe dig til at tage din træning og dine løbepræstationer til næste niveau. Du kan blandt andet få testet din Vo2max, træne din mentale styrke eller lære at orientere dig på forskellige korttyper over enkelte sessioner. Ønsker du længere forløb, hvor du kombinere træningsprogram til orienteringsløb, personlig træning, test mm., så er det naturligvis også muligt på GoSpoort. Find din sportsydelse, tag kontakt til den træner du ønsker og planlæg sammen med din personlige træner dit personlige træningsforløb. På denne måde får du et træningforløb, som udelukkende fokuserer på det, som du har behov for og det du ønsker at arbejde med.