Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

OCR-løb

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Mest populære produkter i OCR

Eller find din træning

Vidste du...

At forhindringsløb har sit udspring fra militæret, hvor soldater i århundrede har trænet i at forcere forskellige forhindringer, sådan de kunne blive gode, stærke og adrætte soldater?

4 effektive træningstips til OCR-løb

Du skal kunne mestre både styrke, eksplosivitet, udholdenhed og mobilitet for at blive en god OCR-løber. OCR-løber og fysioterapeut Kamilla Harnow Klausen giver dig her nogle af hendes bedste træningstips:

Læs artiklen

Træning til alle

Hos GoSpoort kan du få lavet et skræddersyet OCR træningsprogram til din OCR træning. De fleste af vores trænere vil med glæde sammensætte et træningsprogram, der passer til dit behov. Uanset om du søger et løbeprogram, et styrketræningsprogram eller et særligt tilrettet OCR træningsprogram pakket med øvelser, der kan få dig ubesværet gennem forhindringsbanen. Vi har træning til alle niveauer, så uanset om du er helt ny inden for OCR træning, eller om du er en garvet forhindringsløber, kan du finde en træner, der kan gøre dig bedre og hjælpe dig med at opnå nye mål. Kig dig omkring her på siden, og hold dig ikke tilbage for at tage kontakt til vores trænere. De gode resultater er kun få klik væk.

Sådan klarer du bedst de mest almindelige forhindringer i OCR

Du behøver ikke være blå og gul efter et OCR-løb. Her får du en håndfuld gode tricks til at komme over, under og igennem de mest almindelige forhindringer.

Læs artiklen

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så lad os hjælpe dig. Udfyld og indsend formularen du finder nedenfor, så finder vi en træner til dig, som matcher dine ønsker og behov.