Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 100 kroner til dit næste køb

Om os

Udbuddet er enormt

Hvorfor skal det være så svært at udvikle og forbedre sig inden for en sport eller et træningsområde - eller bare at komme i gang med en ny sport eller træningsområde? Man skulle tro, at der var rigeligt med muligheder og tilbud. Bladene, aviserne og de sociale medier svømmer over med gode råd og vejledning.

Men overblikket mangler

Og personlige trænere, instruktører, coaches og klubber står på spring over alt. Eller gør de? For det er ikke nemt at finde dem. De er over det hele - og ingen steder. Hvordan får man overblik? Hvordan skelner man de seriøse fra de useriøse? Og hvordan sikrer man sig, at man har fundet det helt rigtige tilbud til én selv?

Og kundernes behov tilfredsstilles ikke

Resultatet er at alt for mange giver op. Fortsætter som de plejer. Eller ligefrem lægger ambitionerne og lysten på hylden. De sports- og træningstilbud du måtte finde frem til, er oftest traditionelt skruet sammen og ude af trit med behovet hos den moderne forbruger anno 2017.

We are here to change the game!

Det vil GoSPOORT lave om på. Den moderne forbruger anno 2017, vil have fleksibilitet. Og sports- og træningsydelser, der er skræddersyet til den enkelte. Og det skal være nemt og tilgængeligt. GoSPOORT vil gøre sportslig udvikling tilgængelig for alle. Børn som voksne. På tværs af alle sportsgrene og træningsområder. Uanset om man er nybegynder, passioneret amatør eller eliteidrætsudøver skal det være nemt og enkelt at finde det helt rigtige sports- og træningstilbud. At få inspiration til at gå nye veje, at prøve andre metoder, at optimere sin træning eller blot finde nogle at løbe med.

Vi tror på, at alting bliver lettere, når vi får overblik. På vores nye portal er vi, i første omgang, i gang med at udvikle 1:1 sports- og træningstilbud til sports-Danmark, i samarbejde med vores kompetente trænere/instruktører, fageksperter og institutioner. Vi gør det enkelt og nemt for motions- og sportsinteresserede danskere på alle niveauer, trænere /instruktører at få overblik og finde hinanden.

“If you want something new, you have to stop doing something old.”

Peter Drucker

Dusan Novakovic, CTO

Master of Science, Electrical Engineering

Dusan var en af de første udviklere på Boozt og har været en central person i at udvikle platformen til dét, den er i dag: En af Skandinaviens hurtigst voksende e-commerce platforme. For Dusan er skalering og digitalisering af processer derfor det mest naturlige.

Anja Louise Simonsen, Partner manager

Cand.scient Sports Science

Anja er tidligere elitefodboldspiller og har mange års erfaring indenfor sports- og fitnessbranchen, hvor hun bl.a. har fungeret som sundhedskonsulent, fodbold- og personlig træner, kostvejleder og underviser af nye instruktører og trænere. Anja har stor passion for fysisk træning og ernæring, og hendes store nysgerrighed gør, at hun hele tiden er opdateret på de seneste trends og viden, som hun aktivt bruger i hendes egen daglige træning.

Rune A. Juel Mønnike, Lead developer & project manager

Master of Science, Digital Media Engineering

Rune elsker at konstruere ting, og har programmeret siden barnsben. Han har været den bærende kraft i udviklingen af en anden tech startup, der i dag er en kommerciel succes.

Jacob Ravn, Founding partner, advisor

Jacob Ravn har arbejdet med interaktivt design og digital brand experience lige så længe som Internet har eksisteret og er den kreative hjerne bag en lang række e-commerce sites for førende danske og internationale firmaer. Ingen kan som Jacob formå at oversætte kunders online adfærd til intuitivt design og UX.

Troels Zinglersen, User experience designer

Cand.It. Digital Design & Kommunikation

Troels interesserer sig for konceptudviklingens mange facetter; fra virksomhedernes visuelle identitet til kompliceret service platforme. Han er tilhænger af en holistisk tilgang til design, hvor han arbejder i rummet mellem teknologi, forretning og menneskelige faktorer. Desuden har han været involveret med sport hele sit liv, og finder sin motivation ved at udfordre sig selv både fysisk og mentalt. Pt spiller han volleyball i en klub på Amager.

Nicklas Vinstrup Smed, Backend developer

Nicklas lærte sig selv at programmere da han som barn begyndte at rode med computerteknologi. Siden da har han hele tiden udvidet sine kompetencer igennem personlige projekter og freelance-arbejde, og har fundet sig til rette i webmiljøet. Han har tidligere dyrket jiu jitsu, som også kastede en enkelt medalje af sig. Interessen for kampsport er dog stadig at finde og UFC følges tæt.

Alexander Sergeev, Frontend developer

Master of Science, Design and Technology of Electronic Computing Machines

Alexander er en erfaren frontend-udvikler med stor passion for user experience og responsivt design. Basketball har fyldt meget i Alexanders liv siden barnsben og han spiller nu i Stevnsgade H4.

Alexander Wennerstrøm, Frontend developer

Media Graphic Designer

Alexander er en dygtig frontender med passion for UI/UX. Alexander fik sin første computer, da han var 8 år, og den har siden da være hans tro følgesvend. Alexander har tidligere spillet badminton på talenthold og holder nu formen ved lige ved daglige, lange cykelture.

Jane Munk, Content & social media manager

Journalist

Jane skriver inspirerende og lærerigt indhold til både sportsudbydere og forbrugere på gospoort.dk og vores sociale medier. Hun er uddannet journalist og har blandt andet lavet nyheder om alverdens sport hos TV 2 SPORT. I fritiden dyrker Jane både løb, styrketræning og triatlon og har blandt andet flere halve og hele maratons på CV’et.

We’re hiring

Have a look at our open positions.