Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Om os

Udbuddet er enormt

Hvorfor skal det være så svært at udvikle og forbedre sig inden for en sport eller et træningsområde - eller bare at komme i gang med en ny sport eller træningsområde? Man skulle tro, at der var rigeligt med muligheder og tilbud. Bladene, aviserne og de sociale medier svømmer over med gode råd og vejledning.

Men overblikket mangler

Og personlige trænere, instruktører, coaches og klubber står på spring over alt. Eller gør de? For det er ikke nemt at finde dem. De er over det hele - og ingen steder. Hvordan får man overblik? Hvordan skelner man de seriøse fra de useriøse? Og hvordan sikrer man sig, at man har fundet det helt rigtige tilbud til én selv?

Og kundernes behov tilfredsstilles ikke

Resultatet er at alt for mange giver op. Fortsætter som de plejer. Eller ligefrem lægger ambitionerne og lysten på hylden. De sports- og træningstilbud du måtte finde frem til, er oftest traditionelt skruet sammen og ude af trit med behovet hos den moderne forbruger anno 2017.

We are here to change the game!

Det vil GoSPOORT lave om på. Den moderne forbruger anno 2017, vil have fleksibilitet. Og sports- og træningsydelser, der er skræddersyet til den enkelte. Og det skal være nemt og tilgængeligt. GoSPOORT vil gøre sportslig udvikling tilgængelig for alle. Børn som voksne. På tværs af alle sportsgrene og træningsområder. Uanset om man er nybegynder, passioneret amatør eller eliteidrætsudøver skal det være nemt og enkelt at finde det helt rigtige sports- og træningstilbud. At få inspiration til at gå nye veje, at prøve andre metoder, at optimere sin træning eller blot finde nogle at løbe med.

Vi tror på, at alting bliver lettere, når vi får overblik. På vores nye portal er vi, i første omgang, i gang med at udvikle 1:1 sports- og træningstilbud til sports-Danmark, i samarbejde med vores kompetente trænere/instruktører, fageksperter og institutioner. Vi gør det enkelt og nemt for motions- og sportsinteresserede danskere på alle niveauer, trænere /instruktører at få overblik og finde hinanden.

“If you want something new, you have to stop doing something old.”

Peter Drucker

Dusan Novakovic, CTO

Master of Science, Electrical Engineering

Dusan var en af de første udviklere på Boozt og har været en central person i at udvikle platformen til dét, den er i dag: En af Skandinaviens hurtigst voksende e-commerce platforme. For Dusan er skalering og digitalisering af processer derfor det mest naturlige.

Anja Louise Simonsen, Partner manager

Cand.scient Sports Science

Anja er uddannet med en kandidat i Idræt og arbejder også selv som personlig træner. Hun har mange års erfaring indenfor idræt og sundhed, hvor hun blandt andet har arbejdet som underviser af nye instruktører og trænere, sundhedskonsulent, personlig træner, kostvejleder, fysisk træner mm. Anja har stor passion for alle former for sport og idræt og er lidt af en sports-nørd. Derudover er hun selv aktiv udøver indenfor bl.a. fodbold, løb og funktionel træning.

Rune A. Juel Mønnike, Lead developer & project manager

Master of Science, Digital Media Engineering

Rune elsker at konstruere ting, og har programmeret siden barnsben. Han har været den bærende kraft i udviklingen af en anden tech startup, der i dag er en kommerciel succes.

Jacob Ravn, advisor

Jacob Ravn har arbejdet med interaktivt design og digital brand experience lige så længe som Internet har eksisteret og er den kreative hjerne bag en lang række e-commerce sites for førende danske og internationale firmaer. Ingen kan som Jacob formå at oversætte kunders online adfærd til intuitivt design og UX.

Jane Munk, Content & social media manager

Journalist

Jane skriver inspirerende og lærerigt indhold til både sportsudbydere og forbrugere på gospoort.dk og vores sociale medier. Hun er uddannet journalist og har blandt andet lavet nyheder om alverdens sport hos TV 2 SPORT. I fritiden dyrker Jane både løb, styrketræning og triatlon og har blandt andet flere halve og hele maratons på CV’et.

We’re hiring

Have a look at our open positions.