Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Bliv bedre til at præstere under pres

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse

1. Til dig, der


 • Er øvet til elite i din sport
 • Vil forbedre din håndtering af pres under konkurrence
 • Ønsker strategier til at tackle følelser og tanker

2. Indeholder bl.a.


 • Introduktion til bevidsthedstræning
 • Øvelser i, hvordan du præsterer selvom du er presset
 • Konkrete redskaber til følelses- og tankeregulering

3. Dit udbytte


 • Bedre kunne præstere under pres
 • Få bedre konkurrenceoplevelser
 • Opleve at kunne tage bedre beslutninger under pres
GoSpoort tilbyder tilfredshedsgaranti! Fuld tilfredshed med dit træningsforløb eller pengene tilbage!
Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by
Morten Bech

fra Hvidovre

Master & universitetsgrad i sportspsykologi samt professionel udøver gennem 10 år.

 • Send forespørgsel til Morten
 • Intro-session
Tommy Schröter

fra Grindsted

Jeg har over 18 års undervisningserfaring som kørelærer, instruktør og coach. Over 25 år som aktiv racerkører har givet mig en professionel ballast, som gør mig til en stærk medspiller i din karriere. Som coach er det min fornemmeste opgave at du konstant er i centrum med øget fokus på din indlæring. Det gør jeg igennem samtaler og intenst arbejde med tankerne bag dine handlinger. Når dit mindset er sat rigtigt op, og dine forberedelser er optimale, er chancen for de bedste resultater størst. Nogle gange er det de helt små detaljer og glimt fra fortiden, som kan være en hæmsko for din udvikling. Sammen kan vi tage hånd om dem og vende minus til plus. Jeg tager sportspsykologien ned i øjenhøjde, sådan at både store og små, erfarne og nystartede, kan få et optimalt udbytte af mentaltræningen. For mig betyder det at være coach, at jeg har muligheden for at hjælpe andre med at få det optimale ud af deres potentiale. Udover at have 25 års motorsportserfaring har jeg i de seneste fem år arbejdet som coach og rådgiver for danske og internationale sportsfolk, primært i motorsport. Jeg er den højst uddannede diplomtræner med speciale i Motorsport herhjemme, og jeg har arbejdet med kørere som Nicki Thiim, Marco Sørensen og Christina Nielsen, der alle tre er kendt fra blandt andet Le Mans. I en periode har jeg fungeret som instruktør for Porsche-fabrikken, og bruger en del af min tid på at rejse rundt på især de europæiske racerbaner som mentaltræner for motorsportstalenter.

 • Send forespørgsel til Tommy
 • Intro-session

Fandt du ikke en træner?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig så snart der er en træner i dit område!

Hvorfor købe hos GoSpoort?

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti!

GoSpoort garanterer en god oplevelse. Derfor kan du altid få dine penge tilbage fra os, hvis du ikke er tilfreds. Dette omfatter alle sessioner der ikke er afholdt.

Nem og sikker betaling!

Det er nemt at købe det du ønsker, og vores proces er 100% sikker. Vi holder din betaling indtil du har modtaget den service du har betalt for.

Skriv med vores trænere!

Du kan helt uforpligtende skrive med vores dygtige trænere. Dermed kan du være sikker på at du kan få den rigtige træning, inden du køber.