Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 50 kroner til dit næste køb

Bliv bikiniklar på 6-12 uger

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse

1. Til dig, der


 • Er begynder til øvet inden for fitnesstræning
 • Vil opnå et vægttab og en mere tonet krop
 • Ønsker at se mere veltrænet ud i bikini

2. Indeholder bl.a.


 • Skræddersyet styrke- og konditionstræning
 • Kostplan og/eller kostvejledning
 • Løbende målinger af resultater

3. Dit udbytte


 • Få en lavere fedtprocent
 • Lære at spise og træne dig til et vægttab
 • Føle dig mere tilpas i bikini
Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Jeg har selv været der - jeg vejede 136kg da jeg startede min omvæltning af hverdagen. Havde det ikke været for en der motiverede mig og hjalp mig med første skridt, var det nok ikke sket. Har en passioneret og energisk tilgang til træning, har et naturligt flair for træning. Fremfor at løfte en vægt fra A til B - fokuserer jeg primært på hvordan man man effektiviserer sine løft, sin cardio mm. Med en mere videnskabelig tilgang til træning, end de gængse myter osv. der florerer omkring træning og i bodybuilding kulturen. Jeg kan ærligt sige, jeg har gjort det rent - det har taget lang tid, og det gør en sund livsstil - da det er en radikal ny måde at tænke på. Har trænet siden jeg var 18 år, og bliver 30 i år. Kan tilbyde rigtig gode råd omkring kost, mere teknisk specifikke råd angående kosten og reaktionen på kroppen - kan give meget avancerede råd omkring træning og øvelser - om det er cardio / styrke / styrkeløft / vægttab man primært fokuserer på.

 • Intro-session
  250 kr
 • Start samtale med Troels

Som træner forklares jeg bedst af mine tidligere og nuværende klienter. Her er blot to af mine adskillige anbefalinger: "Asbjørn er en enormt kompetent træner på specialist niveau og har en meget imødekommende og varm personlighed. Han er dog ikke "blot" din træner, men også din coach. Han ser dig, som den du er og for det du er, lytter til dine behov og løfter dig i samarbejde med dig selv op til et højere niveau fysik så vel som mentalt. Jeg kunne ikke forestille mig at benytte mig af andre trænere/coach end Asbjørn! Jeg vil derfor altid anbefale Asbjørn til enhver, som har interesse i at udvikle sig i målet om at se resultater her og nu men også på sigt." - Tina Oksen "Enorm dygtig træner og meget opmærksom på hans klienters ønsker og udvikling. Han går meget op i skabe trygge og gode rammer, under træningen og igennem din udvikling. Asbjørn er den dygtigste træner, jeg har været klient hos og jeg vil klart anbefale ham til alle." - Sandra Sennov

 • Intro-session
  625 kr
 • Start samtale med Asbjørn

Jeg har en ærlig og usnobbet tilgang til træning og sundhed. Det skal være sjovt, men også effektivt! Jeg tror ikke på lyn-kure og quick fix. Jeg arbejder med holdbare løsninger, som er overskuelige at implementere i en travl hverdag. Det kræver dedikation og vedholdenhed at nå sine mål og derfor er det en stor hjælp at have en at støtte sig op af i processen - Her hjælper jeg dig! Du bliver mødt i øjenhøjde og der tages altid højde for dit niveau. Jeg arbejder med udgangspunkt i videnskabelig baseret viden, den nyeste forskning. I træningen lægges der vægt på funktionel træning, hvor du lærer at bruge hele kroppen, opbygge en god basal styrke og vi arbejder med at skabe en god bevægelighed i en stille siddende hverdag.

 • Se træningspakker
  Fra 600 kr
 • Start samtale med Mette
  God svartid

En ting er fysisk aktivitet, en anden er rammerne omkring – det er for Carina vigtigt at træning er sjovt, effektivt, varierende og ikke mindst motiverende. Carina beskæftiger sig med alt fra med vægttab, livsstilsændringer, opbygning af muskelmasse, opbygning af en god fysisk kondition til genoptræning af skader og sportsspecifik styrketræning. Carina sætter videreformidling samt sine klienters oplevelser højt og går meget op i hvordan den enkelte person motiveres. Med en god ballast fra mange timer i træningslokalet, erfaring med styrketræning samt en række uddannelser indenfor feltet, vil Carina med ekspertise i ernæring og fysisk aktivitet skabe rammerne for en realistisk plan med dig i centrum - et forløb og træning der går i hånd med dine ambitioner og ressourcer i forhold til kost, træning og hverdag. Med Carina som personlig træner får du en kombination af en hård og effektiv men samtidig inspirerende træning. Alle niveauer kan være med - du skal blot have lysten.

 • Intro-session
  600 kr
 • Start samtale med Carina

At udfordrer kroppen aktivt og dyrke sport, har altid været øverst på min liste. Glæde ved at bruge kroppen fysisk - elsker jeg at viderebringe i mit virke som personlig træner. Jeg vil i de forløb jeg udbyder støtte, motivere, kæmpe og vejlede dig bedst muligt i alle vores timer - og jeg vil gøre alt hvad jeg kan, for at hjælpe dig helt i mål - hver gang!

 • Forløb
  4.500 kr
 • Start samtale med Michael

Jeg lægger stor vægt på, at træning ikke er "noget der bare skal overstås" - det skal være motiverende, inspirerende og rent faktisk give dig lyst til fastholdelse! Netop fastholdelse er et godt keyword til at beskrive mig som træner. Modsat mange andre personlige trænere går jeg ikke ind for hurtige quick fixes. Du skal have blod på tanden til selv at fortsætte, når vi afslutter vores forløb sammen. Jeg er uddannet BSc i idræt fra Københavns Universitet, certificeret fitnessinstruktør og har spillet fodbold i noget der efterhånden ligner små 20 år. Jeg har brændt mig rigtig varm på arbejdet med fysisk aktivitet og undervisning heri og har bl.a. erfaring som både fodboldtræner, idrætslærer og personlig træner. Så hvad end du drømmer om vægttab, opbygning af muskelmasse, bedre kondition, sportsspecifik træning eller en helt 5. ting, så tøv ikke med at skrive. Jeg sætter stor pris på den menneskelige relation træner og udøver imellem, og jeg glæder mig til forhåbentligt, at kunne hjælpe dig rigtig godt på vej mod det du nu engang måtte ønske :)

 • Intro-session
  249 kr
 • Start samtale med Rasmus

Jeg er på nuværende tidspunkt uddannet på 4 år som ergoterapeut. Men dog inden færdiggørelsen af uddannelsen, begyndte mit fokus allerede at omhandle, get at skulle trænede mig selv gevaldig op, til den aller første konkurrence, i Bikinifitness i Danmark (dbff). Jeg gik fra at være langdistanceløber (maraton/24run, -and you name it). Til at jeg pludselig skulle omvende mit liv og focus 180C•. Mit nye fokus hed; at værd krop/muskels del nu var i fokus! Jeg skulle perfektionistisk, opbygge kroppen, til en fitnessatletisk bodybuilderkrop - (Som "bikinifitness" kategoriseres under). Mit sind skulle ændre sig, til at tænke; "boosting/hypotrofi fremfor; udholdenhed. Det skal lige nævnes, at jeg har været model, siden jeg var barn/ung teanager. Blev i det miljø, tvunget til at se mig selv på en "ret" perfektionistisk måde. Modelverdenen og dét konstante kropsfikserede fokus det krævede. Har jeg med mig, stadig den dag i dag. Det udrustede mig. Givet mig viden, og de grundsten, der idag skaber denne nye spændene verden for mig. Jeg kender mig selv og min krop sindssygt godt. Og det er klart, at min styrke og kropsbevisthed hurtigt fandt essensen i at skulle bygge min krop op, på denne muskelfokuserende måde. Det fungerede virkelig godt for mig. Derfor vil jeg med glæde, give alt hvad jeg har lært. Til dem der har et ønske, eller et mål med deres personlige mål i træningen. Småt som stort. Jeg ved, at jeg har kapacitet til at nå store mål for dén enkelte. Mit ønske er blot, at DU er indstillet på, at gå all-in. Og du vil med åbne arme, modtage den energi og livsglæde, min person 100% vil bidrage, til at nå DIT mål. I denne fantastiske, livsbekræftigende livsstil. I belive in you💪🏼

 • Intro-session
  250 kr
 • Start samtale med Line
  Hurtig svartid

LIDT OM MIG Jeg er en meget smilende og udadvendt person, som sætter mine klienters oplevelser højt. derudover går meget op i, at træning skal være sjovt og inspirerende. Jeg har et bredt kendskab til anatomien, fysiologien og biomekanikkens verden, som gør at jeg har en stor forståelse af koppens opbygning. Derudover går jeg meget op i hvordan det enkelte individ motiveres. HVORDAN KAN JEG HJÆLPE DIG? Jeg kan hjælpe dig med at nå dit mål, komme i bedre form, opbygge muskelmasse, holde motivationen eller tabe de sidste kilo. For mig er det vigtigt at du opnår dit mål og bliver tilfreds med resultatet. Derfor laver vi et forløb efter dine behov og ønsker. Jeg glæder mig til at komme i gang med dit forløb!

 • Intro-session
  500 kr
 • Start samtale med Kristoffer
  Hurtig svartid

Jeg har læst dansk, idræt & sundhed på Syddansk Universitet og har en kandidat i dansk, sundhedsfremme og sundhedsstrategier fra RUC. Jeg kalder mig selv kandidat i sundhedsformidling, det er lidt kortere og nemmere at forstå.

 • Se trænerprofil
 • Start samtale med Amanda

Jeg har den overbevisning at man er nødt til at udvide sine kilder for at finde sandheden. Derfor vil jeg blive ved med at uddanne mig indenfor dette felt, da det er mit nørde område. Jeg har følgende uddannelser, kurser og erfaring. Jeg er en god træner fordi jeg vil motivere dig, disciplinere dig og holde dig på rette kurs. Du vil se din udvikling stige i takt med din lyst til at træne, fordi jeg vil have fokus på at gøre træningen tilpas svær, sjov og udfordrende og på denne måde vil vi sammen få dig i mål.

 • Se trænerprofil
 • Start samtale med Isabella

Du skal vælge mig, fordi at jeg kan blande min teoretiske baggrund som personlig træner, personlig diatiske og min uddannelse som fysioterapeut med over 10 års praksis erfaring indenfor træning. Derudover er jeg 100% dedikeret til min mission med at hjælpe dig, med at nå dine mål. Derfor får du hos mig adgang til support, lige når du har brug for det samtidig med, at du altid sikres den nyeste viden fra nogle verdens dygtigste forskere indenfor træningsverden.

 • Intro-session
  499 kr
 • Start samtale med Rune

Jeg har trænet hele livet, hver dag. Jeg har erfaring med bodybuilding, genoptræning, yoga, kettlebell, funktionel træning og almen fitness. Jeg er auto didakt og derved forståelse for at undervise direkte med forståelse for dig og en dyb opmærksomhed her og nu. Jeg træner din attitude, flytter dine begrænsninger og derved kan du yde lidt mere sammen med mig. Jeg er dedikeret og nærværende.

 • Intro-session
  444 kr
 • Start samtale med Brian

Fandt du ikke en træner?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig så snart der er en træner i dit område!

Hvorfor købe hos GoSpoort?

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti!

GoSpoort garanterer en god oplevelse. Derfor kan du altid få dine penge tilbage fra os, hvis du ikke er tilfreds. Dette omfatter alle sessioner der ikke er afholdt.

Nem og sikker betaling!

Det er nemt at købe det du ønsker, og vores proces er 100% sikker.

Skriv med vores trænere!

Du kan helt uforpligtende skrive med vores dygtige trænere. Dermed kan du være sikker på at du kan få den rigtige træning, inden du køber.