Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 50 kroner til dit næste køb

Bliv en mental stærkere sportsudøver

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse

1. TIl dig, der


 • Er øvet til elite i din sport
 • Vil være mentalt stærkere i svære situationer
 • Ønsker kontrol over tanker og følelser ved modgang

2. Indeholder bl.a.


 • Introduktion til psykologien bag modgang
 • Afklaring af reaktionsmønstre og konsekvenser
 • Redskaber til håndtering af frustration og vrede

3. Dit udbytte


 • Bedre håndtering af tanker og følelser ved modgang
 • Vide, hvad du kan gøre for at påvirke situationen
 • Kende konsekvenserne af dine reaktioner
Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Jeg er nuværende professionel fodboldspiller i 1. divisionsklubben FC Helsingør. Tidligere har jeg spillet i Danmarks bedste række for blandt andre FC København, SønderjyskE , Lyngby og FC Vestsjælland. Min karriere har også ført mig til udlandet, hvor jeg har arbejdet som professionel fodboldspiller i Norge. Jeg har undervist på Brøndby idræts efterskole, som special træner i 5 mdr. på deres fodbold linje, og starter DBU t-licens til December. Jeg har 14 mdr erfaring med sports coachibg indenfor og færdiguddannet med cerfiticat fra Copenhagen coaching center. Jeg hjælper til dagligt nogle af landets største talenter indenfor fodbold i superligaen og 1.divison i min virksomhed mental performance. Min passion, indlevelse, empati, dedikation og nysgerrighed blandet med erfaring fra 16 år som elitesports mand på øverste hylde i Danmark gør mit produkt unikt. Jeg går op i detaljer og udvikling, og forsøger at gøre en forskel for den enkelte hver dag. Jeg blander erfaringen fra egen karrierer med inspiration fra nogle ad Danmarks bedste trænere, coaches, special trænere og fysiske trænere. Som sports coach og mentor er jeg meget dedikeret, og ønsker at gøre en forskel for mine klienter. Alle udfordringer er velkommen, og rejsen til målet bliver spændende og sjov for dig. Jeg arbejder målrettet på at løse diverse udfordringer sammen med mine klienter, og samtidig opmærksom på at få trænet den enkeltes mentale robusthed til livets udfordringer, ved at give dem mentale værktøjer i rygsækken. Jeg arbejder bl.a. med top performance, udvikling af vinder mindset, værdier, vane+mønsterbrud, meditation, visualisering, █████████████████fortzonen mixet med mine egne erfaringer, og jeg støtter dig i din vej mod bedre præstationer i medgang og modgang.

 • Se træningspakker
  Fra 600 kr
 • Start samtale med Morten

Master & universitetsgrad i sportspsykologi samt professionel udøver gennem 10 år.

 • Intro-session
  700 kr
 • Start samtale med Morten

Jeg arbejder til dagligt i Skovbakken Tennis, hvor jeg træner børn og voksne. Udover tennis har undervist i folkeskole, foreningslivet og andre sportsgrene, så jeg anvender mange forskellige læringsmetoder i min træning. Ved siden af mit arbejde skriver jeg speciale i uddannelsesvidenskab, så jeg har stor indsigt i læringsteorier, og formår at koble teori med praksis. Jeg arbejder især med elevens motivation til at dyrke sport.

 • Intro-session
  600 kr
 • Start samtale med Johannes Park

Jeg har over 18 års undervisningserfaring som kørelærer, instruktør og coach. Over 25 år som aktiv racerkører har givet mig en professionel ballast, som gør mig til en stærk medspiller i din karriere. Som coach er det min fornemmeste opgave at du konstant er i centrum med øget fokus på din indlæring. Det gør jeg igennem samtaler og intenst arbejde med tankerne bag dine handlinger. Når dit mindset er sat rigtigt op, og dine forberedelser er optimale, er chancen for de bedste resultater størst. Nogle gange er det de helt små detaljer og glimt fra fortiden, som kan være en hæmsko for din udvikling. Sammen kan vi tage hånd om dem og vende minus til plus. Jeg tager sportspsykologien ned i øjenhøjde, sådan at både store og små, erfarne og nystartede, kan få et optimalt udbytte af mentaltræningen. For mig betyder det at være coach, at jeg har muligheden for at hjælpe andre med at få det optimale ud af deres potentiale. Udover at have 25 års motorsportserfaring har jeg i de seneste fem år arbejdet som coach og rådgiver for danske og internationale sportsfolk, primært i motorsport. Jeg er den højst uddannede diplomtræner med speciale i Motorsport herhjemme, og jeg har arbejdet med kørere som Nicki Thiim, Marco Sørensen og Christina Nielsen, der alle tre er kendt fra blandt andet Le Mans. I en periode har jeg fungeret som instruktør for Porsche-fabrikken, og bruger en del af min tid på at rejse rundt på især de europæiske racerbaner som mentaltræner for motorsportstalenter.

 • Intro-session
  1.000 kr
 • Start samtale med Tommy

Se også disse træningsydelser

Vi har udvalgt en række andre træningsydelser, som kunne være interessante for dig.

Fandt du ikke en træner?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig så snart der er en træner i dit område!

Hvorfor købe hos GoSpoort?

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti!

GoSpoort garanterer en god oplevelse. Derfor kan du altid få dine penge tilbage fra os, hvis du ikke er tilfreds. Dette omfatter alle sessioner der ikke er afholdt.

Nem og sikker betaling!

Det er nemt at købe det du ønsker, og vores proces er 100% sikker.

Skriv med vores trænere!

Du kan helt uforpligtende skrive med vores dygtige trænere. Dermed kan du være sikker på at du kan få den rigtige træning, inden du køber.