Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 50 kroner til dit næste køb

Få en stærk krop med pilates for mænd på 4-8 uger

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse

1. Til dig, der


 • Er begynder i pilates
 • Vil træne øvelser, der passer til mandekroppen
 • Ønsker at blive stærkere med pilates-træning

2. Indeholder bl.a.


 • Introduktion til pilates og pilates' grundprincipper
 • Styrke- og bevægelighedstræning med redskaber og måtte
 • Træning og øvelser i kropsholdning og kropsbevidsthed

3. Dit udbytte


 • Få forøget helkropsstyrke og bevægelighed
 • Få stærkere core
 • Opnå bedre kropsholdning
Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Fysioterapeut med et hjernebaseret fokus. Flere end 10.000 holdtimer og individuelle personlige træninger baseret på evidens og viden om krop og hjerne funktion. - Statsautoriseret fysioterapeut - Uddannet pilates- og reformer instruktør - Certificeret Z-Health® Exercise Therapy Specialist - Uddannet gymnastikinstruktør. Tidligere konkurrencegymnast, konkurrence holdtræner og dommer Over 30 års undervisningserfaring og underviser på kurser, conventions og workshops. Arbejder empatisk med udgangspunkt i den enkeltes ressourcer og målet er altid optimal bevægefunktion og velvære - mentalt og fysisk.

 • Intro-session
  695 kr
 • Start samtale med Charlotte

Jeg har undervist i Pilates i mere end 12 år og træning generelt i mere end 20 år. Jeg er certificeret personlig træner fra The Pilates Standard, Helsingborg. Jeg underviser måttehold, Semi Privat og Privat timer og før- og efterfødselshold. Derudover har jeg været i genoptræningsbranchen siden 1993 hvor jeg startede som ganske ung med at assistere i genoptræningen på min fars kiropraktiske klink. Siden er jeg uddannet aerobicinstruktør fra Instruktørskolen, HardWork i 2001 og Pilates siden 2004. Jeg er også tilknyttet Hospitalet Valdemar i Ringsted – nu en del af Aleris-Hamlet Hospitaler, hvor jeg underviser i Pilates og afholder workshops for fysioterapeuter, instruktører og patienter. Derudover uddanner jeg nye instruktører i klassisk Pilates. Ud over Pilates har jeg dyrket mange forskellige sportsgrene som for eksempel Rytmisk Sports Gymnastik og dressurridning. I mange år har hun arbejdet som aerobicinstruktør og dyrket almindelig styrketræning og løb som den daglige motionsform. I dag dyrker jeg primært Pilates, Yoga, løb og ju-jitsu. Jeg tager dig og din træning seriøst og finder altid en løsning på, hvordan du kan udføre øvelserne, så de passer til dig og din krop. Med mine mange års erfaring med bevægelse og krop bliver du let guidet ind i den korrekte stilling, så du ikke overbelaster din krop, og du vil mærke, at du kan mere end du tror. Jeg går op i detaljerne og teknikken, og du får en træning med sved på panden og en god følelse i kroppen. Om du er nybegynder eller erfaren instruktør, så kan du blive udfordret af mig. Jeg deltager løbende i internationale workshops og konferencer for at være i konstant udvikling og for at få ny inspiration og motivation. Pilates er en livsstil og en livslang uddannelse, hvor der altid er plads til forbedringer.

 • Intro-session
  600 kr
 • Start samtale med Sara

Du får en erfaren og motiverende træner ved din side. Du er og dine ønsker er i fokus. Jeg har en lang række uddannelser bag mig og ser det som en ære at få dig til at lade bevægelse være en naturlig del af hverdagen. Sundhed er mange ting.

 • Intro-session
  550 kr
 • Start samtale med Ninna

Se også disse træningsydelser

Vi har udvalgt en række andre træningsydelser, som kunne være interessante for dig.

Fandt du ikke en træner?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig så snart der er en træner i dit område!

Hvorfor købe hos GoSpoort?

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti!

GoSpoort garanterer en god oplevelse. Derfor kan du altid få dine penge tilbage fra os, hvis du ikke er tilfreds. Dette omfatter alle sessioner der ikke er afholdt.

Nem og sikker betaling!

Det er nemt at købe det du ønsker, og vores proces er 100% sikker.

Skriv med vores trænere!

Du kan helt uforpligtende skrive med vores dygtige trænere. Dermed kan du være sikker på at du kan få den rigtige træning, inden du køber.