Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 100 kroner til dit næste køb

Få hjælp til at slippe din vandskræk

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse

1. Til dig, der


 • Er utryg ved at svømme og være i vandet
 • Vil slippe af med din vandskræk
 • Ønsker at føle dig tryg ved at opholde dig i vandet

2. Indeholder bl.a.


 • Gradvis tilvænning til at have kroppen under vand
 • Vandtilvænning og viden om at opholde sig i vand
 • Øvelse i at kunne flyde i vandet

3. Dit udbytte


 • Blive mere tryg i vandet
 • Være i stand til at flyde og have kroppen under vand
 • Opleve en større selvtillid i vandet
Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Min erfaring indenfor svømning strækker sig bredt. Jeg har som udøver 10 års erfaring som elitesvømmer og har været træner i 7 år, for både hold, men også som personlig træner og på sommer camps for børn og unge. Udover at interessere mig for svømning interesserer alle former for idræt, undervisning og læring mig også utroligt meget, hvorfor jeg har gjort dette til min karrierevej. På CV'et har jeg en kandidatgrad i Idræt, læring og forandringsprocesser fra Aalborg Universitet, som har givet mig en massiv teoretisk og praktisk ballast indenfor netop det at stå i rollen som underviser/instruktør/træner. Udover min kandidatgrad har jeg flere svømmetræneruddannelser fra blandt andet DGI og Dansk Svømmeunion. Grundet min uddannelse indenfor idræt, læring og forandringsprocesser er jeg en underviser med en stor praktisk og faglig viden, som forstår den teoretiske baggrund for, hvordan vi mennesker lærer nye ting. Endnu vigtigere ved jeg, hvordan jeg rent praktisk skal formidle min viden og jeg forstår at differentiere og tilpasse min undervisning til den enkelte eller en specifik målgruppe. Mine undervisningsmetoder er kreative og legende og udføres altid med et smil på læben!

 • Forløb
  3.000 kr
 • Start en samtale med Nikolaj
  Hurtig svartid

Erfaren instruktør med mange års erfaringen inden for svømning generelt, svømmeteknik og vandsikkerhed. Jeg har tidligere arbejdet for Helsingør Svømmeklub, Herlev Svømning og Hovedstaden Svømmeklub, hvor jeg har undervist alt fra mindre børn til voksne masters svømmere. Grundet min brede erfaring, er jeg dygtig til at finde det rigtige niveau, der passer lige til den person der bliver undervist. Desuden er jeg uddannet kystlivredder, bassinlivredder og dykker, derfor er sikkerheden ved min undervisning altid en førsteprioritet. - Skriv endelig til mig, lad mig høre hvad du har i tankerne. Mvh Shaun Theodor Sødergren

 • Intro-session
  250 kr
 • Start en samtale med Shaun Theodor

Igennem mange års erfaring og en stor passion for vandets uendelige muligheder, har jeg udviklet store evner indenfor svømning. Dette er både egne svømmefærdigheder, men også som undervisning til andre. Jeg har lært utallige mennesker, at svømme eller at blive bedre til samme. Dette har været for alle aldersgruppe på alle niveauer, fra vandskræk til konkurrence svømning. Derfor kan jeg helt sikkert også hjælpe dig med betydelige forbedringer.

 • Intro-session
  200 kr
 • Start en samtale med Magnus

Undervisningen skal være sjovt og eksperimenterene og legende. Jeg har svømmet hele mit liv. 10år erfaring med at Undervise begynder i svømning alt fra børn til voksne der bare gerne ville kunne svømme 200 meter uden pause. 5 års erfaring med babysvømning og bevægelse &motorik i vand. Børn og voksne med vandskræk er også min store interesse. Børn og unge med særlige behov om det er autisme eller adhd kan jeg klare alle slags børn og bruger meget energi på at sætte mig ind i børnenes behov og kompetencer og ser dem der hvor der er i udviklingen.

 • Intro-session
  200 kr
 • Start en samtale med Maja

Fandt du ikke en træner?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig så snart der er en træner i dit område!

Hvorfor købe hos GoSpoort?

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti!

GoSpoort garanterer en god oplevelse. Derfor kan du altid få dine penge tilbage fra os, hvis du ikke er tilfreds. Dette omfatter alle sessioner der ikke er afholdt.

Nem og sikker betaling!

Det er nemt at købe det du ønsker, og vores proces er 100% sikker.

Skriv med vores trænere!

Du kan helt uforpligtende skrive med vores dygtige trænere. Dermed kan du være sikker på at du kan få den rigtige træning, inden du køber.