Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Kom i topform på 6-12 uger med slyngetræning

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse

1. Til dig, der


 • Er begynder til øvet inden for slyngetræning
 • Vil træne dig stærk uden vægte og maskiner
 • Ønsker at komme i dit livs form

2. Indeholder bl.a.


 • Instruktion i pulsøvelser med slynger
 • Introduktion til forskellige øvelsesvariationer
 • Intensiv kondition- og styrketræning

3. Dit udbytte


 • Få en forbedret styrke og kondition
 • Opleve større stabilitet og balance
 • Føle dig mere hjemme i slyngetræning som træningsform
GoSpoort tilbyder tilfredshedsgaranti! Fuld tilfredshed med dit træningsforløb eller pengene tilbage!
Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by
Casper Lysgaard

fra København

Jeg er uddannet personlig træner og elsker faget, samt generelt at hjælpe mennesker med at rykke sig. Hvad end det er et ønsket vægttab, løbe hurtigere eller bare at føle mere velvære. Jeg har derudover arbejdet i forsvaret i 7 år hvor jeg har fungeret som militær fysisk træner. Jeg har undervist alt fra værnepligtige og utrænede personer til specialstyrker og udenlandske officerer. Jeg har opnået en god ballast af forståelse for hvordan man motiverer folk på en anerkendende måde. Træningen skal ikke bare hamres igennem til blodsmag i munden og opkast. Den skal tilpasses det enkelte individ, så vedkommende føler sig opløftet og fornyet. Målet skal være at du glæder dig til at træne og opnår en generel træningsglæde. Dette vil jeg hjælpe dig til at opnå på baggrund af mine mange års erfaring i branchen.

 • Intro-session
  250 kr
 • Start samtale med Casper

Mit navn er Anja og jeg har arbejdet som personlige træner i knap 10 år, primært indenfor fitness, funktionel træning og løb. Jeg har min egen virksomhed indenfor personlig træning, og holder til i Sporting Health Club i København, men meget af min træning foregår også udenfor. Jeg er meget passioneret for at arbejde med sportsspecifik træning samt motivationen til træning. Min faglige baggrund omfatter en kandidatuddannelse i Idræt, løbetræner uddannelse, kostvejleder uddannelse, fitnessinstruktør og TRX-instruktør. Jeg er af den overbevisning at vedvarende resultater opnåes bedst ved at have en holistisk tilgang til træning og sundhed, og hvor træning, kost og sundhed skal gå op med din hverdag, arbejde og livsstil. Har du spørgsmål til mig eller mine forløb, så tøv ikke med at tage kontakt.

 • Se træningspakker
  Fra 600 kr
 • Start samtale med Anja
  Hurtig svartid
Nikolaj Bøge

fra København

Bred erfaring indenfor 'Svømning' & 'Fysisk Træning & Puls''. SVØMNING: Min erfaring indenfor svømning strækker sig bredt. Jeg har som udøver +10 års erfaring som elitesvømmer og har været træner i 9 år, for både hold, men også som personlig træner og på camps. Udover min kandidatgrad i idræt, læring og forandringsprocesser, har jeg flere svømmetræneruddannelser fra blandt andet DGI og Dansk Svømmeunion. FYSISK TRÆNING OG PULS: Har du mod på at kaste dig ud i træning for hele kroppen, som virkelig kan udfordre dig, så er du kommet til den rette. Jeg har gennem kurser, uddannelse og praksis erfaring med personlig træning siden 2008 (9 års erfaring) massiv viden indenfor fysisk aktivitet - herunder alt fra funktionel træning, TRX, intervalløb, OCR til vægttab og konditionstræning. Min kadidatgrad i idræt, læring og forandringsprocesser i kombination med mine ekstra uddannelser og certifikater inden for fitness og fysisk træning gør, at jeg kan varetage din træning i de mest professionelle rammer, både teoretisk og i praksis. Udover at interessere mig for svømning og fysisk træning interesserer alle former for idræt, undervisning og læring mig også utroligt meget, hvorfor jeg har gjort dette til min karrierevej. På CV'et har jeg en kandidatgrad i Idræt, læring og forandringsprocesser fra Aalborg Universitet, som har givet mig en massiv teoretisk og praktisk ballast indenfor netop det at stå i rollen som underviser/instruktør/træner. Grundet min uddannelse indenfor idræt, læring og forandringsprocesser er jeg en underviser med en stor praktisk og faglig viden, som forstår den teoretiske baggrund for, hvordan vi mennesker lærer nye ting. Endnu vigtigere ved jeg, hvordan jeg rent praktisk skal formidle min viden og jeg forstår at differentiere og tilpasse min undervisning til den enkelte eller en specifik målgruppe. Mine undervisningsmetoder er kreative og legende og udføres altid med et smil på læben!

 • Intro-session
  600 kr
 • Start samtale med Nikolaj
  Hurtig svartid
Benjamiin Laudrup

fra København

Træning er en proces, en udvikling, en forandring. Den skal både være sjov og motiverende, samt udfordrende og inspirerende. Gennem en sund kost, god søvn, effektiv træning, samt den rette mentalitet, er det kun fantasien der sætter grænser. Du har måske en drøm om at tabe dig, blive stærkere, føle dig bedre tilpas, få mere energi. Alt dette er muligt, med den rette plan og struktur – Dit mål er mit mål, og sammen hjælpes vi ad til at opnå succes i din træning. Træning, en sund livsstil og personlig udvikling har altid været min passion. Det er med til at forme mig som den glade, inspirerende og professionelle træner. Jeg brænder for at støtte udvikling og skabe succes, hvilket gør mig til en yderst målrettet og struktureret træner. Ønsker du at skabe udvikling, så er jeg den rette for dig!

 • Intro-session
  750 kr
 • Start samtale med Benjamiin

Jeg er dynamisk, målrettet, motiverende, resultatorienteret og glad – og samtidig med at jeg er professionel med mine arbejdsopgaver, får du en super person som træner, hvis du vælger mig :-)

 • Se trænerprofil
 • Start samtale med Bolette

Fandt du ikke en træner?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig så snart der er en træner i dit område!

Hvorfor købe hos GoSpoort?

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti!

GoSpoort garanterer en god oplevelse. Derfor kan du altid få dine penge tilbage fra os, hvis du ikke er tilfreds. Dette omfatter alle sessioner der ikke er afholdt.

Nem og sikker betaling!

Det er nemt at købe det du ønsker, og vores proces er 100% sikker.

Skriv med vores trænere!

Du kan helt uforpligtende skrive med vores dygtige trænere. Dermed kan du være sikker på at du kan få den rigtige træning, inden du køber.