Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Lær at planlægge din egen cykeltræning

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse

1. Til dig, der


 • Er øvet til meget øvet cykelrytter
 • Vil lære at træne optimalt mod dit mål
 • Ønsker at kunne planlægge og effektivisere din træning

2. Indeholder bl.a.


 • Teori og praktiske øvelser i træningsplanlæging
 • Få styringsværktøjer til din træning
 • Lær at proritere i din træning

3. Dit udbytte


 • Lære at planlægge din cykeltræning
 • Blive en bedre cykelrytter
 • Få hjælp til udarbejdelse af detaljeret træningsplan
GoSpoort tilbyder tilfredshedsgaranti! Fuld tilfredshed med dit træningsforløb eller pengene tilbage!
Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Jeg har over 35 år praktisk erfaring med cykling og træning. Først 15 år som licensrytter og de sidste 12 år som træner i Hedehusene Fløng Cykle Klub (HFCK), hvor jeg startede med at træne børn og unge i et par år. Derefter har jeg fokuseret primært på seniorryttere. De sidste 2-3 år har jeg været personlig træner for Eigil Mandrup Nikolajsen, en af de absolut bedste U19-landsholdsryttere, der udover en 4. plads til DM og en samlet 4. plads i Demin Junior Cup sluttede med 11 podiepladseringer i de sidste 15 løb i 2016. P.t. arbejder jeg med et projekt for U17-ryttere i HFCK, hvoraf den ene, Casper Petersen, kører på U17-landsholdet. Jeg har derfor, udover en uddannelse som Diplomtræner, en solid praktisk erfaring i landevejscykling, test og træningsplanlægning. Jeg betragter min trænerstil som holistisk, forstået på den måde, at jeg har stor fokus på, at succes som cykelrytter ikke bare baserer sig på hård træning og dyrt udstyr, som mange synes at tro. Derfor inddrager jeg alle rytterens livsvilkår i min træningsrådgivning og tilpasser den til den enkelte rytter og dennes nuværende niveau, styrker og svagheder, samt målsætninger.

 • Se trænerprofil
 • Start samtale med Henrik
Thomas Liebmann

fra København

Uddannet personlig træner. Licensed Sport Perfomance Coach. Cykeltræner. TRX instruktør. THORAX Instruktør. Cykelguide.

 • Intro-session
  550 kr
 • Start samtale med Thomas

Jeg har igennem mange år fået erfaring med træning på højt niveau ved at køre cykelløb siden jeg var 14 år. Jeg har kørt i klasserne u15, u17, u19, C, B og nu A-klassen hvor jeg har kørt i 3 år på diverse kontinental-hold og på begynder mit 4. år i den kommende sæson. Jeg har stiftet bekendtskab med forskellige måder og metoder at træne på gennem sparring med andre cykelryttere, trænere og videnskabelige artikler. Jeg er selv blevet trænet af forskellige trænere igennem min tid som cykelrytter, hvor jeg har haft gode erfaringer med at have en træner. Gennem dette har jeg tilegnet mig en masse erfaring og viden om træning. Til dagligt har jeg min gang på Idræt og Sundhed på SDU i Odense, hvor jeg er i gang med mit 2. år på bacheloren. Gennem mit studie, erfaring og sparring tilstræber jeg mig at være opdateret på den nyeste træning. For mig er det personlige program vigtigt, da alle er forskellige og har forskellige forudsætninger for sin træning. Motivationen er en stor faktor som jeg vægter højt i samarbejde med atleten.

 • Intro-session
  300 kr
 • Start samtale med Marcus

Se også disse træningsydelser

Vi har udvalgt en række andre træningsydelser, som kunne være interessante for dig.

Fandt du ikke en træner?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig så snart der er en træner i dit område!

Hvorfor købe hos GoSpoort?

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti!

GoSpoort garanterer en god oplevelse. Derfor kan du altid få dine penge tilbage fra os, hvis du ikke er tilfreds. Dette omfatter alle sessioner der ikke er afholdt.

Nem og sikker betaling!

Det er nemt at købe det du ønsker, og vores proces er 100% sikker.

Skriv med vores trænere!

Du kan helt uforpligtende skrive med vores dygtige trænere. Dermed kan du være sikker på at du kan få den rigtige træning, inden du køber.