Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 50 kroner til dit næste køb

Lær at vedligeholde og reparere din cykel

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse

1. Til dig, der


 • Er begynder til let øvet landevejsrytter
 • Vil lære at vedligeholde din cykel
 • Ønsker at kunne reparere din cykel selv

2. Indeholder bl.a.


 • Introduktion i vask og pleje af din landevejscykel
 • Træning i at lappe cyklen eller skifte slange hurtigt
 • Undervisning i forskellige justeringer/tilpasninger

3. Dit udbytte


 • Lære at vedligeholde din cykel, så den holder længere
 • Kunne lave reparationer efter behov
 • Føle større tilfredshed med din cykel
Husk: Du er meget velkommen til at skrive til vores trænere, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler til deres træningforløb eller sportsydelser!
Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Jeg har over 35 år praktisk erfaring med cykling og træning. Først 15 år som licensrytter og de sidste 12 år som træner i Hedehusene Fløng Cykle Klub (HFCK), hvor jeg startede med at træne børn og unge i et par år. Derefter har jeg fokuseret primært på seniorryttere. De sidste 2-3 år har jeg været personlig træner for Eigil Mandrup Nikolajsen, en af de absolut bedste U19-landsholdsryttere, der udover en 4. plads til DM og en samlet 4. plads i Demin Junior Cup sluttede med 11 podiepladseringer i de sidste 15 løb i 2016. P.t. arbejder jeg med et projekt for U17-ryttere i HFCK, hvoraf den ene, Casper Petersen, kører på U17-landsholdet. Jeg har derfor, udover en uddannelse som Diplomtræner, en solid praktisk erfaring i landevejscykling, test og træningsplanlægning. Jeg betragter min trænerstil som holistisk, forstået på den måde, at jeg har stor fokus på, at succes som cykelrytter ikke bare baserer sig på hård træning og dyrt udstyr, som mange synes at tro. Derfor inddrager jeg alle rytterens livsvilkår i min træningsrådgivning og tilpasser den til den enkelte rytter og dennes nuværende niveau, styrker og svagheder, samt målsætninger.

 • Se trænerprofil
 • Start samtale med Henrik

Uddannet personlig træner. Licensed Sport Perfomance Coach. Cykeltræner. TRX instruktør. THORAX Instruktør. Cykelguide.

 • Intro-session
  550 kr
 • Start samtale med Thomas

Søger du en træner/vejleder som: Ligger stor vægt på hvad der er realistisk i en forvejen hektisk hverdag. Følger dig til 100% fra start til slut. Giver læren fra sig udfra egne erfaringer. Sætter realistiske mål. Og som altid er til at komme i kontakt med Så er jeg lige præcis den træner som du har brug for. Mit navn er Morten Nielsen, jeg er 25 år, har en professions bachelor i pædagogik, hvilket gør mig stærkt egnet til at arbejde med mennesker, og så lever og ånder jeg for alt hvad der har med Triathlon at gøre. Når man søger efter en træner så vil man selvfølgelig gå efter trænere som ved hvad de snakker om og som har deres evner i orden. Dette kommer selvsagt oftest fra uddannelser og kurser, men hvad uddannede trænere ofte glemmer er ERFARING PÅ EGEN KROP. Det er her jeg skille mig ud. Min erfaring bygger, næsten, udelukkende på egen erfaring indenfor Triathlon. Har dog også inden for det sidste år hjulpet flere med at nå deres mål, lige fra vægttab til fuldførelse af Triathlon stævner. Så igen. Søger du en træner som ved hvad han snakker, som har prøvet udfordringerne på egen krop og ved hvor hårdt ændringer til tider kan være? Så er jeg din kommende træner. I min profil kan du finde lige præcis det træningsprogram, kostprogram, sprarringsforløb eller face-to-face forløb som du ønsker at benytte dig af. Samtidig, hvis du falder over en kombination af pakker som kunne være gældende for netop dine behov, så sig endelig til og sammen vil vi finde den bedste løsning. Jeg glæder mig til at høre fra dig og hører om hvad dine mål måtte være. Så kontakt mig endelig for at høre mere. Hilsen Morten Nielsen - DIN kommende træner. CV (egne stævner) Team Ballerup Triathlon 2015 (400m. - 36km. - 8km.) - 1t. 53min. Ironman 70.3 Helsingør 2015 - 5t. 10min. 16sek. København marathon 2017 - 3t. 28min 18sek. Ironman 70.3 Helsingør europamesterskab 2017 - 4t. 51min. 48sek. Ironman København 2017 - 11t. 5min. 44sek.

 • Se træningspakker
  Fra 250 kr
 • Start samtale med Morten

Jeg har igennem mange år fået erfaring med træning på højt niveau ved at køre cykelløb siden jeg var 14 år. Jeg har kørt i klasserne u15, u17, u19, C, B og nu A-klassen hvor jeg har kørt i 3 år på diverse kontinental-hold og på begynder mit 4. år i den kommende sæson. Jeg har stiftet bekendtskab med forskellige måder og metoder at træne på gennem sparring med andre cykelryttere, trænere og videnskabelige artikler. Jeg er selv blevet trænet af forskellige trænere igennem min tid som cykelrytter, hvor jeg har haft gode erfaringer med at have en træner. Gennem dette har jeg tilegnet mig en masse erfaring og viden om træning. Til dagligt har jeg min gang på Idræt og Sundhed på SDU i Odense, hvor jeg er i gang med mit 2. år på bacheloren. Gennem mit studie, erfaring og sparring tilstræber jeg mig at være opdateret på den nyeste træning. For mig er det personlige program vigtigt, da alle er forskellige og har forskellige forudsætninger for sin træning. Motivationen er en stor faktor som jeg vægter højt i samarbejde med atleten.

 • Intro-session
  300 kr
 • Start samtale med Marcus

Fandt du ikke en træner?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig så snart der er en træner i dit område!

Hvorfor købe hos GoSpoort?

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti!

GoSpoort garanterer en god oplevelse. Derfor kan du altid få dine penge tilbage fra os, hvis du ikke er tilfreds. Dette omfatter alle sessioner der ikke er afholdt.

Nem og sikker betaling!

Det er nemt at købe det du ønsker, og vores proces er 100% sikker.

Skriv med vores trænere!

Du kan helt uforpligtende skrive med vores dygtige trænere. Dermed kan du være sikker på at du kan få den rigtige træning, inden du køber.