Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 100 kroner til dit næste køb

Lær de grundlæggende spark i fodbold

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse

1. Til dig, der


  • Er begynder til øvet fodboldspiller
  • Vil lære de basale færdigheder i forskellige spark
  • Ønsker at forbedre længde og præcision i dine spark

2. Indeholder bl.a.


  • Træning i placering af støtteben, fod- og kropsretning
  • Træning i korrekt træfpunkt, balance og armposition
  • Træning i præcision, højde og fart

3. Dit udbytte


  • Få en bedre teknik i dine spark
  • Opnå bedre præcision og fart i dine spark
  • Kunne variere dit spil med lange og korte afleveringer
Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by
Morten Bertolt

Sports coach, Copenhagen Coaching Center

Jeg er nuværende professionel fodboldspiller i 1. divisionsklubben FC Helsingør. Tidligere har jeg spillet i Danmarks bedste række for blandt andre FC København, SønderjyskE , Lyngby og FC Vestsjælland. Min karriere har også ført mig til udlandet, hvor jeg har arbejdet som professionel fodboldspiller i Norge. Jeg har undervist på Brøndby idræts efterskole, som special træner i 5 mdr. på deres fodbold linje, og starter DBU t-licens til December. Jeg har 14 mdr erfaring med sports coachibg indenfor og færdiguddannet med cerfiticat fra Copenhagen coaching center. Jeg hjælper til dagligt nogle af landets største talenter indenfor fodbold i superligaen og 1.divison i min virksomhed mental performance. Min passion, indlevelse, empati, dedikation og nysgerrighed blandet med erfaring fra 16 år som elitesports mand på øverste hylde i Danmark gør mit produkt unikt. Jeg går op i detaljer og udvikling, og forsøger at gøre en forskel for den enkelte hver dag. Jeg blander erfaringen fra egen karrierer med inspiration fra nogle ad Danmarks bedste trænere, coaches, special trænere og fysiske trænere. Som sports coach og mentor er jeg meget dedikeret, og ønsker at gøre en forskel for mine klienter. Alle udfordringer er velkommen, og rejsen til målet bliver spændende og sjov for dig. Jeg arbejder målrettet på at løse diverse udfordringer sammen med mine klienter, og samtidig opmærksom på at få trænet den enkeltes mentale robusthed til livets udfordringer, ved at give dem mentale værktøjer i rygsækken. Jeg arbejder bl.a. med top performance, udvikling af vinder mindset, værdier, vane+mønsterbrud, meditation, visualisering, udfordring af comfortzonen mixet med mine egne erfaringer, og jeg støtter dig i din vej mod bedre præstationer i medgang og modgang.

Intro-session
600 kr
Få skræddersyet tilbud

Pædagogisk, sympatisk, målrettet og med stor erfaring med træning af både børn og voksne indenfor bl.a. Styrketræning, Taekwondo og fodbold. Jeg vil hjælpe dig til at opnå dit mål, som var det mit eget.

Intro-session
200 kr
Få skræddersyet tilbud

Jeg har 12 års erfaring som elitefodboldtræner. Jeg har trænet på højeste ungdoms- og seniorniveau og har trænet adskillige landsholdsspillere, ungdomslandsholdsspillere, nuværende superligaspillere og udlandsprofesionelle. Jeg er specialiseret i individuel træning, hvor jeg har en proven track record, så om du er begynder eller elite, ung eller gammel, kan jeg hjælpe dig med at flytte dig teknisk, taktisk, mentalt og fysisk. Jeg besidder ydermere UEFAs A-trænerlicens. Dygtig til direkte coaching. Jeg er vedholdende og motiverende med proven track record på at kunne flytte spillere til et bedre niveau, hvad enten det er teknisk, mentalt, taktisk eller fysisk.

Intro-session
600 kr
Få skræddersyet tilbud
Benjamin Chor

Professionsbachelor i Sportsmanagement

Jeg er målrettet, og er god til at tilpasse mig det miljø, personer og hold jeg er omgivet af. Jeg er en motivator, samt tydelig træner og instruktør. Jeg har en god form for humor, og synes at uddannelse indenfor sport skal være sjovt. Om dit mål er at blive verdens bedste, eller blot bedre individuelt, så er jeg dedikeret til, at nå målet sammen med udøveren. Jeg har selv spillet ungdomselite siden U13, og har spillet U17+19 landsdækkende division, samt Danmarksserie som senior.

Intro-session
600 kr
Få skræddersyet tilbud
Nicolaj Berendt

Skolelærer, Professionshøjskolen Metropol

Jeg har mange års erfaring med fodboldtræning på alle niveauer, og har desuden de sidste 3-4 år arbejdet med specifik- og og teknisktræning i flere klubber. Desuden er jeg uddannet fodboldinstruktør, -træner, coach og skolelærer.

Se træningspakker
Fra 350 kr
Få skræddersyet tilbud
Morten Melgaard Blok

B1-træner, Aalborg Freja

Hej. Jeg hedder Morten og udfra mine erfaringer/uddannelse mener jeg at dette giver mig faglige kompetencer inden for dette område Udannet B1-fodboldtræner og oplært på trænerseminar af Ove Christensen(Tidligere Superliga og 1. Divisionstræner), Martin Langagergaard (Psykologisk rådgiver i AaB), Joakim Mattsson (Vendsyssel FF) og Åge Hareide (Dansk Landstræner) og fodboldtræner /angrebstræner /målmandstræner / mentaltræner for U-15 til U-19 / serie 3 I Gistrup siden 2012.

Intro-session
100 kr
Få skræddersyet tilbud

Fandt du ikke en træner?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig så snart der er en træner i dit område!

Hvorfor købe hos GoSpoort?

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti!

GoSpoort garanterer en god oplevelse. Derfor kan du altid få dine penge tilbage fra os, hvis du ikke er tilfreds. Dette omfatter alle sessioner der ikke er afholdt.

Nem og sikker betaling!

Det er nemt at købe det du ønsker, og vores proces er 100% sikker.

Skriv med vores trænere!

Du kan helt uforpligtende skrive med vores dygtige trænere. Dermed kan du være sikker på at du kan få den rigtige træning, inden du køber.