Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Præstér bedre: Bliv bedre til at holde fokus

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse

1. Til dig, der


 • Er øvet til elite i din sport
 • Vil lære konkrete koncentrationsteknikker
 • Ønsker at øge din præstation og udvikling

2. Indeholder bl.a.


 • Redskaber og øvelser til træning af koncentration
 • Øvelser i fokustilstande og koncentrationsteknikker
 • Træning i evalueringsstrategier og målsætninger

3. Dit udbytte


 • Opleve, at dit koncentratonsiveau stiger
 • Vide, hvad du skal have fokus på og hvornår
 • Få konkrete strategier til at øge dit fokus
GoSpoort tilbyder tilfredshedsgaranti! Fuld tilfredshed med dit træningsforløb eller pengene tilbage!
Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by
Morten Bech

fra Hvidovre

Master & universitetsgrad i sportspsykologi samt professionel udøver gennem 10 år.

 • Send forespørgsel til Morten
 • Intro-session

Jeg er triatlet og kommer med en mangeårig træningsbaggrund fra Tri,- og løbeverden, fitness samt den mentale del . Har været personlig træner i 20år Jeg har selv haft en del personlige trænere, som har været med til at skabe mig til den atlet, som jeg nu er i dag. Jeg har selv deltaget i en del stævner på den fulde og halve distance både indlands,- og udlands. Jeg underviser atleter i triatlon, løb, cykling, mountainbike, svøm, styrketræning, personlige programlægninger og ikke mindst den mentale del af det, at være en atlet.

 • Send forespørgsel til Johnny
 • Se træningspakker
Brian Jacobsen

fra Skørping

Jeg har trænet hele livet, hver dag. Jeg har erfaring med bodybuilding, genoptræning, yoga, kettlebell, funktionel træning og almen fitness. Jeg er underviser alsidigt og finder ind til præcis det som motivere dig, så du kan få dine resultater gennem sjov, nysgerrighed og at glæde sig til næste træningspas! Jeg træner din attitude, flytter dine begrænsninger og motivere så du kan yde mere sammen med mig. Du vil opleve en fokuseret og dedikeret træner der har det som skal til. Prøv selv!

 • Send forespørgsel til Brian
 • Se træningspakker
Tommy Schröter

fra Grindsted

Jeg har over 18 års undervisningserfaring som kørelærer, instruktør og coach. Over 25 år som aktiv racerkører har givet mig en professionel ballast, som gør mig til en stærk medspiller i din karriere. Som coach er det min fornemmeste opgave at du konstant er i centrum med øget fokus på din indlæring. Det gør jeg igennem samtaler og intenst arbejde med tankerne bag dine handlinger. Når dit mindset er sat rigtigt op, og dine forberedelser er optimale, er chancen for de bedste resultater størst. Nogle gange er det de helt små detaljer og glimt fra fortiden, som kan være en hæmsko for din udvikling. Sammen kan vi tage hånd om dem og vende minus til plus. Jeg tager sportspsykologien ned i øjenhøjde, sådan at både store og små, erfarne og nystartede, kan få et optimalt udbytte af mentaltræningen. For mig betyder det at være coach, at jeg har muligheden for at hjælpe andre med at få det optimale ud af deres potentiale. Udover at have 25 års motorsportserfaring har jeg i de seneste fem år arbejdet som coach og rådgiver for danske og internationale sportsfolk, primært i motorsport. Jeg er den højst uddannede diplomtræner med speciale i Motorsport herhjemme, og jeg har arbejdet med kørere som Nicki Thiim, Marco Sørensen og Christina Nielsen, der alle tre er kendt fra blandt andet Le Mans. I en periode har jeg fungeret som instruktør for Porsche-fabrikken, og bruger en del af min tid på at rejse rundt på især de europæiske racerbaner som mentaltræner for motorsportstalenter.

 • Send forespørgsel til Tommy
 • Intro-session

Se også disse træningsydelser

Vi har udvalgt en række andre træningsydelser, som kunne være interessante for dig.

Fandt du ikke en træner?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig så snart der er en træner i dit område!

Hvorfor købe hos GoSpoort?

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti!

GoSpoort garanterer en god oplevelse. Derfor kan du altid få dine penge tilbage fra os, hvis du ikke er tilfreds. Dette omfatter alle sessioner der ikke er afholdt.

Nem og sikker betaling!

Det er nemt at købe det du ønsker, og vores proces er 100% sikker. Vi holder din betaling indtil du har modtaget den service du har betalt for.

Skriv med vores trænere!

Du kan helt uforpligtende skrive med vores dygtige trænere. Dermed kan du være sikker på at du kan få den rigtige træning, inden du køber.