Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 100 kroner til dit næste køb
Vis beskrivelse Skjul beskrivelse

1. Til dig, der


 • Har brug for hjælp til den rette træning og kost
 • Vil have et skræddersyet kost- og træningsforløb
 • Ønsker at tabe op til 12 kg inden for 12-24 uger

2. Indeholder bl.a.


 • Effektiv styrke- og konditionstræning med fokus på vægttab
 • Kostvejledning og råd om gode motion- og kostvaner
 • Målinger og vejninger

3. Dit udbytte


 • Opnå et betydeligt vægttab på 12-24 uger
 • Lære at træne og spise dig til et større vægttab
 • Opleve mere energi og overskud
Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Jeg har selv været der - jeg vejede 136kg da jeg startede min omvæltning af hverdagen. Havde det ikke været for en der motiverede mig og hjalp mig med første skridt, var det nok ikke sket. Har en passioneret og energisk tilgang til træning, har et naturligt flair for træning. Fremfor at løfte en vægt fra A til B - fokuserer jeg primært på hvordan man man effektiviserer sine løft, sin cardio mm. Med en mere videnskabelig tilgang til træning, end de gængse myter osv. der florerer omkring træning og i bodybuilding kulturen. Jeg kan ærligt sige, jeg har gjort det rent - det har taget lang tid, og det gør en sund livsstil - da det er en radikal ny måde at tænke på. Har trænet siden jeg var 18 år, og bliver 30 i år. Kan tilbyde rigtig gode råd omkring kost, mere teknisk specifikke råd angående kosten og reaktionen på kroppen - kan give meget avancerede råd omkring træning og øvelser - om det er cardio / styrke / styrkeløft / vægttab man primært fokuserer på.

 • Intro-session
  250 kr
 • Start en samtale med Troels

Som træner forklares jeg bedst af mine tidligere og nuværende klienter. Her er blot to af mine adskillige anbefalinger: "Asbjørn er en enormt kompetent træner på specialist niveau og har en meget imødekommende og varm personlighed. Han er dog ikke "blot" din træner, men også din coach. Han ser dig, som den du er og for det du er, lytter til dine behov og løfter dig i samarbejde med dig selv op til et højere niveau fysik så vel som mentalt. Jeg kunne ikke forestille mig at benytte mig af andre trænere/coach end Asbjørn! Jeg vil derfor altid anbefale Asbjørn til enhver, som har interesse i at udvikle sig i målet om at se resultater her og nu men også på sigt." - Tina Oksen "Enorm dygtig træner og meget opmærksom på hans klienters ønsker og udvikling. Han går meget op i skabe trygge og gode rammer, under træningen og igennem din udvikling. Asbjørn er den dygtigste træner, jeg har været klient hos og jeg vil klart anbefale ham til alle." - Sandra Sennov

 • Intro-session
  625 kr
 • Start en samtale med Asbjørn

Jeg har en ærlig og usnobbet tilgang til træning og sundhed. Det skal være sjovt, men også effektivt! Jeg tror ikke på lyn-kure og quick fix. Jeg arbejder med holdbare løsninger, som er overskuelige at implementere i en travl hverdag. Det kræver dedikation og vedholdenhed at nå sine mål og derfor er det en stor hjælp at have en at støtte sig op af i processen - Her hjælper jeg dig! Du bliver mødt i øjenhøjde og der tages altid højde for dit niveau. Jeg arbejder med udgangspunkt i videnskabelig baseret viden, den nyeste forskning. I træningen lægges der vægt på funktionel træning, hvor du lærer at bruge hele kroppen, opbygge en god basal styrke og vi arbejder med at skabe en god bevægelighed i en stille siddende hverdag.

 • Intro-session
  600 kr
 • Start en samtale med Mette

En ting er fysisk aktivitet, en anden er rammerne omkring – det er for Carina vigtigt at træning er sjovt, effektivt, varierende og ikke mindst motiverende. Carina beskæftiger sig med alt fra med vægttab, livsstilsændringer, opbygning af muskelmasse, opbygning af en god fysisk kondition til genoptræning af skader og sportsspecifik styrketræning. Carina sætter videreformidling samt sine klienters oplevelser højt og går meget op i hvordan den enkelte person motiveres. Med en god ballast fra mange timer i træningslokalet, erfaring med styrketræning samt en række uddannelser indenfor feltet, vil Carina med ekspertise i ernæring og fysisk aktivitet skabe rammerne for en realistisk plan med dig i centrum - et forløb og træning der går i hånd med dine ambitioner og ressourcer i forhold til kost, træning og hverdag. Med Carina som personlig træner får du en kombination af en hård og effektiv men samtidig inspirerende træning. Alle niveauer kan være med - du skal blot have lysten.

 • Intro-session
  300 kr
 • Start en samtale med Carina

Jeg er på nuværende tidspunkt uddannet på 4 år som ergoterapeut. Men dog inden færdiggørelsen af uddannelsen, begyndte mit fokus allerede at omhandle, get at skulle trænede mig selv gevaldig op, til den aller første konkurrence, i Bikinifitness i Danmark (dbff). Jeg gik fra at være langdistanceløber (maraton/24run, -and you name it). Til at jeg pludselig skulle omvende mit liv og focus 180C•. Mit nye fokus hed; at værd krop/muskels del nu var i fokus! Jeg skulle perfektionistisk, opbygge kroppen, til en fitnessatletisk bodybuilderkrop - (Som "bikinifitness" kategoriseres under). Mit sind skulle ændre sig, til at tænke; "boosting/hypotrofi fremfor; udholdenhed. Det skal lige nævnes, at jeg har været model, siden jeg var barn/ung teanager. Blev i det miljø, tvunget til at se mig selv på en "ret" perfektionistisk måde. Modelverdenen og dét konstante kropsfikserede fokus det krævede. Har jeg med mig, stadig den dag i dag. Det udrustede mig. Givet mig viden, og de grundsten, der idag skaber denne nye spændene verden for mig. Jeg kender mig selv og min krop sindssygt godt. Og det er klart, at min styrke og kropsbevisthed hurtigt fandt essensen i at skulle bygge min krop op, på denne muskelfokuserende måde. Det fungerede virkelig godt for mig. Derfor vil jeg med glæde, give alt hvad jeg har lært. Til dem der har et ønske, eller et mål med deres personlige mål i træningen. Småt som stort. Jeg ved, at jeg har kapacitet til at nå store mål for dén enkelte. Mit ønske er blot, at DU er indstillet på, at gå all-in. Og du vil med åbne arme, modtage den energi og livsglæde, min person 100% vil bidrage, til at nå DIT mål. I denne fantastiske, livsbekræftigende livsstil. I belive in you💪🏼

 • Intro-session
  250 kr
 • Start en samtale med Line Vanggaard

LIDT OM MIG Jeg er en meget smilende og udadvendt person, som sætter mine klienters oplevelser højt. derudover går meget op i, at træning skal være sjovt og inspirerende. Jeg har et bredt kendskab til anatomien, fysiologien og biomekanikkens verden, som gør at jeg har en stor forståelse af koppens opbygning. Derudover går jeg meget op i hvordan det enkelte individ motiveres. HVORDAN KAN JEG HJÆLPE DIG? Jeg kan hjælpe dig med at nå dit mål, komme i bedre form, opbygge muskelmasse, holde motivationen eller tabe de sidste kilo. For mig er det vigtigt at du opnår dit mål og bliver tilfreds med resultatet. Derfor laver vi et forløb efter dine behov og ønsker. Jeg glæder mig til at komme i gang med dit forløb!

 • Intro-session
  500 kr
 • Start en samtale med Kristoffer
  Hurtig svartid

De mange års erfaring med min egen træning og de ca 5 års erfaring med at undervise andre gør at det er min hjemme bane at få dig i mål.

 • Se trænerprofil
 • Start en samtale med Birger

Mange års erfaring med vægttab og uddannet træningsfysiolog (cand.scient.)

 • Intro-session
  1.000 kr
 • Start en samtale med Henrik

Jeg er selv tidligere aktiv håndboldspiller i den danske håndboldliga, 1.division samt i Tyskland. Jeg har været assisterende træner for Nordsjælland Håndbold 1. division og håndboldligaen og er i dag ansat hos dem som fysisk træner og kostvejleder. Jeg tager udgangspunkt i dig og vil med min ekspertise hjælpe dig med, at sammensætte den rigtige træning og planlægning der bringer dig et skridt nærmere mod dit mål.

 • Se trænerprofil
 • Start en samtale med Per

Du skal vælge mig, fordi at jeg kan blande min teoretiske baggrund som personlig træner, personlig diatiske og min uddannelse som fysioterapeut med over 10 års praksis erfaring indenfor træning. Derudover er jeg 100% dedikeret til min mission med at hjælpe dig, med at nå dine mål. Derfor får du hos mig adgang til support, lige når du har brug for det samtidig med, at du altid sikres den nyeste viden fra nogle verdens dygtigste forskere indenfor træningsverden.

 • Intro-session
  499 kr
 • Start en samtale med Rune

Højtuddannet Cand.scient., Idræt med speciale i HIIT (høj-intensitets interval træning) Over 10 års erfaring indenfor fysisk træning, kost og sund livsstil Personlig træner og indehaver af min egen virksomhed Novus Performance.

 • Se trænerprofil
 • Start en samtale med Lars

Fandt du ikke en træner?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig så snart der er en træner i dit område!

Hvorfor købe hos GoSpoort?

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti!

GoSpoort garanterer en god oplevelse. Derfor kan du altid få dine penge tilbage fra os, hvis du ikke er tilfreds. Dette omfatter alle sessioner der ikke er afholdt.

Nem og sikker betaling!

Det er nemt at købe det du ønsker, og vores proces er 100% sikker.

Skriv med vores trænere!

Du kan helt uforpligtende skrive med vores dygtige trænere. Dermed kan du være sikker på at du kan få den rigtige træning, inden du køber.