Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 50 kroner til dit næste køb
Vis beskrivelse Skjul beskrivelse

1. Til dig, der


 • Har brug for hjælp til den rette træning og kost
 • Vil have et skræddersyet kost- og træningsforløb
 • Ønsker at tabe op til 8 kg inden for 8-16 uger

2. Indeholder bl.a.


 • Styrke- og konditionstræning med fokus på vægttab
 • Kostvejledning og råd om gode motion- og kostvaner
 • Målinger og vejninger

3. Dit udbytte


 • Opnå et betydeligt vægttab på 8-16 uger
 • Lære hvordan du træner og spiser dig til et vægttab
 • Opleve mere energi og overskud
Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Jeg har selv været der - jeg vejede 136kg da jeg startede min omvæltning af hverdagen. Havde det ikke været for en der motiverede mig og hjalp mig med første skridt, var det nok ikke sket. Har en passioneret og energisk tilgang til træning, har et naturligt flair for træning. Fremfor at løfte en vægt fra A til B - fokuserer jeg primært på hvordan man man effektiviserer sine løft, sin cardio mm. Med en mere videnskabelig tilgang til træning, end de gængse myter osv. der florerer omkring træning og i bodybuilding kulturen. Jeg kan ærligt sige, jeg har gjort det rent - det har taget lang tid, og det gør en sund livsstil - da det er en radikal ny måde at tænke på. Har trænet siden jeg var 18 år, og bliver 30 i år. Kan tilbyde rigtig gode råd omkring kost, mere teknisk specifikke råd angående kosten og reaktionen på kroppen - kan give meget avancerede råd omkring træning og øvelser - om det er cardio / styrke / styrkeløft / vægttab man primært fokuserer på.

 • Intro-session
  250 kr
 • Start samtale med Troels

Som træner forklares jeg bedst af mine tidligere og nuværende klienter. Her er blot to af mine adskillige anbefalinger: "Asbjørn er en enormt kompetent træner på specialist niveau og har en meget imødekommende og varm personlighed. Han er dog ikke "blot" din træner, men også din coach. Han ser dig, som den du er og for det du er, lytter til dine behov og løfter dig i samarbejde med dig selv op til et højere niveau fysik så vel som mentalt. Jeg kunne ikke forestille mig at benytte mig af andre trænere/coach end Asbjørn! Jeg vil derfor altid anbefale Asbjørn til enhver, som har interesse i at udvikle sig i målet om at se resultater her og nu men også på sigt." - Tina Oksen "Enorm dygtig træner og meget opmærksom på hans klienters ønsker og udvikling. Han går meget op i skabe trygge og gode rammer, under træningen og igennem din udvikling. Asbjørn er den dygtigste træner, jeg har været klient hos og jeg vil klart anbefale ham til alle." - Sandra Sennov

 • Intro-session
  600 kr
 • Start samtale med Asbjørn

Jeg har en ærlig og usnobbet tilgang til træning og sundhed. Det skal være sjovt, men også effektivt! Jeg tror ikke på lyn-kure og quick fix. Jeg arbejder med holdbare løsninger, som er overskuelige at implementere i en travl hverdag. Det kræver dedikation og vedholdenhed at nå sine mål og derfor er det en stor hjælp at have en at støtte sig op af i processen - Her hjælper jeg dig! Du bliver mødt i øjenhøjde og der tages altid højde for dit niveau. Jeg arbejder med udgangspunkt i videnskabelig baseret viden, den nyeste forskning. I træningen lægges der vægt på funktionel træning, hvor du lærer at bruge hele kroppen, opbygge en god basal styrke og vi arbejder med at skabe en god bevægelighed i en stille siddende hverdag.

 • Intro-session
  600 kr
 • Start samtale med Mette
  God svartid

Jeg specialiserer mig i vægttab og fedtforbrænding hos kvinder. Jeg går efter at min trænings skal være en livsglæde og en livsstil og ikke en sur pligt eller hurtig "quick fix" diæt. Med en stærkere og strammere krop vil du ikke bare SE bedre ud men FØLE dig som dit bedste. Min træning er 100% naturlig og du behøver intet dyrt kosttilskud eller proteinpulver for at se brand godt ud.

 • Se træningspakker
  Fra 600 kr
 • Start samtale med Sarah Louise

Jeg elsker at træne, også i min fritid. Jeg nyder at holde mig i gang og være fysisk aktiv, da det samtidig gør mig mere psykisk aktiv. Jeg sætter stor pris på at give dette videre til mine kunder. Jeg interesserer mig specielt for vægttab, styrketræning, kosttilskud og ernæring. Træning er ikke kun til folk, der har et specielt mål. Træning er godt for alle mennesker, uanset alder og fysisk form. Træning behøver ikke kun være seriøsitet. Man kan sagtens gøre træning til noget sjovt, og timerne med mig bliver ikke kedelige.

 • Se trænerprofil
 • Start samtale med Jonas

En ting er fysisk aktivitet, en anden er rammerne omkring – det er for Carina vigtigt at træning er sjovt, effektivt, varierende og ikke mindst motiverende. Carina beskæftiger sig med alt fra med vægttab, livsstilsændringer, opbygning af muskelmasse, opbygning af en god fysisk kondition til genoptræning af skader og sportsspecifik styrketræning. Carina sætter videreformidling samt sine klienters oplevelser højt og går meget op i hvordan den enkelte person motiveres. Med en god ballast fra mange timer i træningslokalet, erfaring med styrketræning samt en række uddannelser indenfor feltet, vil Carina med ekspertise i ernæring og fysisk aktivitet skabe rammerne for en realistisk plan med dig i centrum - et forløb og træning der går i hånd med dine ambitioner og ressourcer i forhold til kost, træning og hverdag. Med Carina som personlig træner får du en kombination af en hård og effektiv men samtidig inspirerende træning. Alle niveauer kan være med - du skal blot have lysten.

 • Intro-session
  600 kr
 • Start samtale med Carina

Frederik Hecht er uddannet fysioterapeut og personlig træner med interesse for sundheds- og træningsvidenskab. På det grundlag er Frederik opdateret med den nyeste viden, således at han med en evidensbaseret tilgang kan skabe de bedste resultater for sine klienter. Frederik har over 10 års erfaring med styrketræning, og han er det oplagte valg, hvis hvis man er ny inden for træningsverdenen, og ønsker at komme i gang på den rigtige måde.

 • Intro-session
  525 kr
 • Start samtale med Frederik

Jeg lægger stor vægt på, at træning ikke er "noget der bare skal overstås" - det skal være motiverende, inspirerende og rent faktisk give dig lyst til fastholdelse! Netop fastholdelse er et godt keyword til at beskrive mig som træner. Modsat mange andre personlige trænere går jeg ikke ind for hurtige quick fixes. Du skal have blod på tanden til selv at fortsætte, når vi afslutter vores forløb sammen. Jeg er uddannet BSc i idræt fra Københavns Universitet, certificeret fitnessinstruktør og har spillet fodbold i noget der efterhånden ligner små 20 år. Jeg har brændt mig rigtig varm på arbejdet med fysisk aktivitet og undervisning heri og har bl.a. erfaring som både fodboldtræner, idrætslærer og personlig træner. Så hvad end du drømmer om vægttab, opbygning af muskelmasse, bedre kondition, sportsspecifik træning eller en helt 5. ting, så tøv ikke med at skrive. Jeg sætter stor pris på den menneskelige relation træner og udøver imellem, og jeg glæder mig til forhåbentligt, at kunne hjælpe dig rigtig godt på vej mod det du nu engang måtte ønske :)

 • Intro-session
  249 kr
 • Start samtale med Rasmus

Jeg er på nuværende tidspunkt uddannet på 4 år som ergoterapeut. Men dog inden færdiggørelsen af uddannelsen, begyndte mit fokus allerede at omhandle, get at skulle trænede mig selv gevaldig op, til den aller første konkurrence, i Bikinifitness i Danmark (dbff). Jeg gik fra at være langdistanceløber (maraton/24run, -and you name it). Til at jeg pludselig skulle omvende mit liv og focus 180C•. Mit nye fokus hed; at værd krop/muskels del nu var i fokus! Jeg skulle perfektionistisk, opbygge kroppen, til en fitnessatletisk bodybuilderkrop - (Som "bikinifitness" kategoriseres under). Mit sind skulle ændre sig, til at tænke; "boosting/hypotrofi fremfor; udholdenhed. Det skal lige nævnes, at jeg har været model, siden jeg var barn/ung teanager. Blev i det miljø, tvunget til at se mig selv på en "ret" perfektionistisk måde. Modelverdenen og dét konstante kropsfikserede fokus det krævede. Har jeg med mig, stadig den dag i dag. Det udrustede mig. Givet mig viden, og de grundsten, der idag skaber denne nye spændene verden for mig. Jeg kender mig selv og min krop sindssygt godt. Og det er klart, at min styrke og kropsbevisthed hurtigt fandt essensen i at skulle bygge min krop op, på denne muskelfokuserende måde. Det fungerede virkelig godt for mig. Derfor vil jeg med glæde, give alt hvad jeg har lært. Til dem der har et ønske, eller et mål med deres personlige mål i træningen. Småt som stort. Jeg ved, at jeg har kapacitet til at nå store mål for dén enkelte. Mit ønske er blot, at DU er indstillet på, at gå all-in. Og du vil med åbne arme, modtage den energi og livsglæde, min person 100% vil bidrage, til at nå DIT mål. I denne fantastiske, livsbekræftigende livsstil. I belive in you💪🏼

 • Intro-session
  250 kr
 • Start samtale med Line
  Hurtig svartid

LIDT OM MIG Jeg er en meget smilende og udadvendt person, som sætter mine klienters oplevelser højt. derudover går meget op i, at træning skal være sjovt og inspirerende. Jeg har et bredt kendskab til anatomien, fysiologien og biomekanikkens verden, som gør at jeg har en stor forståelse af koppens opbygning. Derudover går jeg meget op i hvordan det enkelte individ motiveres. HVORDAN KAN JEG HJÆLPE DIG? Jeg kan hjælpe dig med at nå dit mål, komme i bedre form, opbygge muskelmasse, holde motivationen eller tabe de sidste kilo. For mig er det vigtigt at du opnår dit mål og bliver tilfreds med resultatet. Derfor laver vi et forløb efter dine behov og ønsker. Jeg glæder mig til at komme i gang med dit forløb!

 • Intro-session
  500 kr
 • Start samtale med Kristoffer
  Hurtig svartid

Mange års erfaring med vægttab og uddannet træningsfysiolog (cand.scient.)

 • Se trænerprofil
 • Start samtale med Henrik

Søger du en træner/vejleder som: Ligger stor vægt på hvad der er realistisk i en forvejen hektisk hverdag. Følger dig til 100% fra start til slut. Giver læren fra sig udfra egne erfaringer. Sætter realistiske mål. Og som altid er til at komme i kontakt med Så er jeg lige præcis den træner som du har brug for. Mit navn er Morten Nielsen, jeg er 25 år, har en professions bachelor i pædagogik, hvilket gør mig stærkt egnet til at arbejde med mennesker, og så lever og ånder jeg for alt hvad der har med Triathlon at gøre. Når man søger efter en træner så vil man selvfølgelig gå efter trænere som ved hvad de snakker om og som har deres evner i orden. Dette kommer selvsagt oftest fra uddannelser og kurser, men hvad uddannede trænere ofte glemmer er ERFARING PÅ EGEN KROP. Det er her jeg skille mig ud. Min erfaring bygger, næsten, udelukkende på egen erfaring indenfor Triathlon. Har dog også inden for det sidste år hjulpet flere med at nå deres mål, lige fra vægttab til fuldførelse af Triathlon stævner. Så igen. Søger du en træner som ved hvad han snakker, som har prøvet udfordringerne på egen krop og ved hvor hårdt ændringer til tider kan være? Så er jeg din kommende træner. I min profil kan du finde lige præcis det træningsprogram, kostprogram, sprarringsforløb eller face-to-face forløb som du ønsker at benytte dig af. Samtidig, hvis du falder over en kombination af pakker som kunne være gældende for netop dine behov, så sig endelig til og sammen vil vi finde den bedste løsning. Jeg glæder mig til at høre fra dig og hører om hvad dine mål måtte være. Så kontakt mig endelig for at høre mere. Hilsen Morten Nielsen - DIN kommende træner. CV (egne stævner) Team Ballerup Triathlon 2015 (400m. - 36km. - 8km.) - 1t. 53min. Ironman 70.3 Helsingør 2015 - 5t. 10min. 16sek. København marathon 2017 - 3t. 28min 18sek. Ironman 70.3 Helsingør europamesterskab 2017 - 4t. 51min. 48sek. Ironman København 2017 - 11t. 5min. 44sek.

 • Se træningspakker
  Fra 250 kr
 • Start samtale med Morten

Jeg er selv tidligere aktiv håndboldspiller i den danske håndboldliga, 1.division samt i Tyskland. Jeg har været assisterende træner for Nordsjælland Håndbold 1. division og håndboldligaen og er i dag ansat hos dem som fysisk træner og kostvejleder. Jeg tager udgangspunkt i dig og vil med min ekspertise hjælpe dig med, at sammensætte den rigtige træning og planlægning der bringer dig et skridt nærmere mod dit mål.

 • Se trænerprofil
 • Start samtale med Per

Jeg er uddannet Personlig Træner ved AFAA i USA, certificeret Reebok Master Trainer, kostvejleder samt idrætsofficer ved Forsvaret. Jeg er desuden uddannet Aerobic-, Spinning-, Zumba- & Danse instruktør og har undervist ved Fitness Conventions i ind- og udland. Jeg har mere end 20 år erfaring med træning og genoptræning og har siden år 2000 været ejer af Odder Fitness Center. Jeg arbejder med at finde de rigtige metoder og midler til at nå dine mål. Igennem forløbet vil vi anvende forskellige relevante test og målemetoder efter aftale, for at dokumentere resultatet. Vi vil arbejde med puls-ur og monitorere din arbejdsintensitet og forbrænding. Vi vil også komme ind på en gennemgang af kostvaner, søvnrytmer, arbejdsvaner, medicinforbrug, skader, sundhedstilstand, m.m. Jeg glæder mig til vi ses.

 • Intro-session
  600 kr
 • Start samtale med Alex

For mig er træning og sund kost en livsstil, som jeg føler mig godt tilpas med. Min glæde ved at træne er kun blevet større gennem tiden. Når man oplever at der sker noget ved ens krop og velvære - og man bevæger sig hen imod sine mål, er det ofte en interessant process at være i. Man kan altid finde noget at arbejde på og blive bedre til. Kost og kosttilskud og deres betydning for kroppen og for de resultaterne man kan opnå, har også min store interesse, hvilket jeg har en del erfaring med og viden om. Jeg tager løbende uddannelser og kurser for at dygtiggøre mig. Jeg holder mig løbende orienteret indenfor området, for på denne måde at have flere redskaber til at hjælpe dig med

 • Se trænerprofil
 • Start samtale med Marc

Du skal vælge mig, fordi at jeg kan blande min teoretiske baggrund som personlig træner, personlig diatiske og min uddannelse som fysioterapeut med over 10 års praksis erfaring indenfor træning. Derudover er jeg 100% dedikeret til min mission med at hjælpe dig, med at nå dine mål. Derfor får du hos mig adgang til support, lige når du har brug for det samtidig med, at du altid sikres den nyeste viden fra nogle verdens dygtigste forskere indenfor træningsverden.

 • Intro-session
  499 kr
 • Start samtale med Rune

Jeg er uddannet Personlig Træner, Bodybike instruktør, Træner/leder indenfor svømning og triathlon, Idrætsmassage, DIF træner & Instruktør, DIF Grundkursus, Masterclass i Squat, Bænkpres og Dødløft, Tropslærer (fysisk uddannelse og træning) ved forsvaret. Som Personlig Træner har jeg hjulpet mere end 100 klienter, til en bedre livsstil. Jeg vil glæde mig til at hjælpe dig, med at komme i bedre form og nå dit ønskede mål.

 • Se trænerprofil
 • Start samtale med Brian

Fandt du ikke en træner?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig så snart der er en træner i dit område!

Hvorfor købe hos GoSpoort?

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti!

GoSpoort garanterer en god oplevelse. Derfor kan du altid få dine penge tilbage fra os, hvis du ikke er tilfreds. Dette omfatter alle sessioner der ikke er afholdt.

Nem og sikker betaling!

Det er nemt at købe det du ønsker, og vores proces er 100% sikker.

Skriv med vores trænere!

Du kan helt uforpligtende skrive med vores dygtige trænere. Dermed kan du være sikker på at du kan få den rigtige træning, inden du køber.