Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Tag din reformer træning til næste niveau

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse

1. Til dig, der


 • Er øvet i reformer pilates
 • Vil lære mere udfordrende øvelser på reformeren
 • Ønsker at udvikle din reformer træning og blive bedre

2. Indeholder bl.a.


 • Introduktion til mere avancerede øvelser på reformer
 • Styrke-, udholdenheds- og koordinationsøvelser
 • Træning i højt tempo i serier med korte pauser

3. Dit udbytte


 • Opnå bedre teknik og sikkerhed i øvelserne
 • Lære at træne effektivt med mere avancerede øvelser
 • Opleve større styrke og udholdenhed i hele kroppen
GoSpoort tilbyder tilfredshedsgaranti! Fuld tilfredshed med dit træningsforløb eller pengene tilbage!
Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by
Charlotte Ringbæk

fra København

Fysioterapeut med et hjernebaseret fokus. Flere end 10.000 holdtimer og individuelle personlige træninger baseret på evidens og viden om krop og hjerne funktion. - Statsautoriseret fysioterapeut - Uddannet pilates- og reformer instruktør - Certificeret Z-Health® Exercise Therapy Specialist - Uddannet gymnastikinstruktør. Tidligere konkurrencegymnast, konkurrence holdtræner og dommer Over 30 års undervisningserfaring og underviser på kurser, conventions og workshops. Arbejder empatisk med udgangspunkt i den enkeltes ressourcer og målet er altid optimal bevægefunktion og velvære - mentalt og fysisk.

 • Send besked til Charlotte
 • Intro-session

Mit første møde med Pilates var London i 1999, hvor jeg lærte Pilates Matwork at kende. Senere blev jeg introduceret til Pilates Apparatus og blev så begejstret, at jeg i 2002 begyndte på den 2 å████████prehensive Teacher Training uddannelse hos Pilates Foundation UK. Hos House of Pilates (tidligere Reeform Pilates) i Charlottenlund blev min kærlighed til Pilates på reformeren vakt på ny og siden jeg startede der, har jeg dels genopfrisket min Pilates Reformer uddannelse og dels været nysgerrig på at få mere viden om bevægelse og kroppen. For et par år siden begyndte jeg at interessere mig for bindevævet og hvordan det har indflydelse på, dels hvordan vores krop føles og dels hvor stærk vores krop er. Jo mere jeg lærte, jo mere blev jeg overbevist om, at bindevævet var 'the missing link'. Få gang i bindevævet og bliv stærkere, få færre spændinger i kroppen og ofte også færre smerter. Elastic Training og Fascial Flow er blevet mine redskaber og har skabt stor forandring i min egen krop. Jeg er 52 år og har taget følgende uddannelser, kurser og workshops: - Comprehensive Teacher Training uddannelse hos Pilates Foundation UK - Fysiurgisk Sportsmassø██████████████████████ - PrePilates - Den Intelligente Krop - Balanced Body Reformer Instruktør, Modul 1 - Den Intelligente Krop - Balanced Body Reformer Instruktør, Modul 2 - Den Intelligente Krop - Balanced Body Reformer Instruktør, Modul 3 - Den Intelligente Krop - Workshop: Mobilitets- og løsneøvelser v/ Torben Bremann - Den Intelligente Krop - Workshop: Skulderbæltet v/ Torben Bremann - Den Intelligente Krop - Fascia Reformer kursus - Den Intelligente Krop - Fascial Flow for Professionnelle - Den Levende Krop v/ Jeanne Jensen - Franklin Method - Fødder, gang og løb - Den Intelligente Krop - Elastic Training uddannelse, Modul 1 - Elastic Stability v/ Hilde Gudding - Elastic Training uddannelse, Modul 2 - Elastic Stability v/ Hilde Gudding - Hjernebaseret fysioterapi, Modul 1 v/ Jakob Hansen og Pernille Springer - Den Intelligente Krop

 • Send besked til Charlotte Brinkmann
 • Intro-session
Sara Schytz

fra Lyngby

Jeg har undervist i Pilates i mere end 12 år og træning generelt i mere end 20 år. Jeg er certificeret personlig træner fra The Pilates Standard, Helsingborg. Jeg underviser måttehold, Semi Privat og Privat timer og før- og efterfødselshold. Derudover har jeg været i genoptræningsbranchen siden 1993 hvor jeg startede som ganske ung med at assistere i genoptræningen på min fars kiropraktiske klink. Siden er jeg uddannet aerobicinstruktør fra Instruktørskolen, HardWork i 2001 og Pilates siden 2004. Jeg er også tilknyttet Hospitalet Valdemar i Ringsted – nu en del af Aleris-Hamlet Hospitaler, hvor jeg underviser i Pilates og afholder workshops for fysioterapeuter, instruktører og patienter. Derudover uddanner jeg nye instruktører i klassisk Pilates. Ud over Pilates har jeg dyrket mange forskellige sportsgrene som for eksempel Rytmisk Sports Gymnastik og dressurridning. I mange år har hun arbejdet som aerobicinstruktør og dyrket almindelig styrketræning og løb som den daglige motionsform. I dag dyrker jeg primært Pilates, Yoga, løb og ju-jitsu. Jeg tager dig og din træning seriøst og finder altid en løsning på, hvordan du kan udføre øvelserne, så de passer til dig og din krop. Med mine mange års erfaring med bevægelse og krop bliver du let guidet ind i den korrekte stilling, så du ikke overbelaster din krop, og du vil mærke, at du kan mere end du tror. Jeg går op i detaljerne og teknikken, og du får en træning med sved på panden og en god følelse i kroppen. Om du er nybegynder eller erfaren instruktør, så kan du blive udfordret af mig. Jeg deltager løbende i internationale workshops og konferencer for at være i konstant udvikling og for at få ny inspiration og motivation. Pilates er en livsstil og en livslang uddannelse, hvor der altid er plads til forbedringer.

 • Send besked til Sara
 • Intro-session

Se også disse træningsydelser

Vi har udvalgt en række andre træningsydelser, som kunne være interessante for dig.

Fandt du ikke en træner?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig så snart der er en træner i dit område!

Hvorfor købe hos GoSpoort?

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti!

GoSpoort garanterer en god oplevelse. Derfor kan du altid få dine penge tilbage fra os, hvis du ikke er tilfreds. Dette omfatter alle sessioner der ikke er afholdt.

Nem og sikker betaling!

Det er nemt at købe det du ønsker, og vores proces er 100% sikker. Vi holder din betaling indtil du har modtaget den service du har betalt for.

Skriv med vores trænere!

Du kan helt uforpligtende skrive med vores dygtige trænere. Dermed kan du være sikker på at du kan få den rigtige træning, inden du køber.