Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 50 kroner til dit næste køb

Tunge vægte til tunge mænd: Styrketræn dig til vægttab

Vis beskrivelse Skjul beskrivelse

1. Til dig, der


 • Er begynder til øvet inden for styrketræning
 • Vil øge din forbrænding gennem tung styrketræning
 • Ønsker at opnå et vægttab med styrketræning

2. Indeholder bl.a.


 • Planlagt funktionel træning med fokus på styrke
 • Introduktion til vægtløftning og styrkeøvelser
 • Styrketræningsprogrammer

3. Dit udbytte


 • Lære at bruge tung funktionel træning til vægttab
 • Lære at løfte dig til en øget forbrænding
 • Få større muskelmasse og en mere veltrænet krop
Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Jeg har selv været der - jeg vejede 136kg da jeg startede min omvæltning af hverdagen. Havde det ikke været for en der motiverede mig og hjalp mig med første skridt, var det nok ikke sket. Har en passioneret og energisk tilgang til træning, har et naturligt flair for træning. Fremfor at løfte en vægt fra A til B - fokuserer jeg primært på hvordan man man effektiviserer sine løft, sin cardio mm. Med en mere videnskabelig tilgang til træning, end de gængse myter osv. der florerer omkring træning og i bodybuilding kulturen. Jeg kan ærligt sige, jeg har gjort det rent - det har taget lang tid, og det gør en sund livsstil - da det er en radikal ny måde at tænke på. Har trænet siden jeg var 18 år, og bliver 30 i år. Kan tilbyde rigtig gode råd omkring kost, mere teknisk specifikke råd angående kosten og reaktionen på kroppen - kan give meget avancerede råd omkring træning og øvelser - om det er cardio / styrke / styrkeløft / vægttab man primært fokuserer på.

 • Intro-session
  250 kr
 • Start samtale med Troels

Du skal være velkommen til at kontakte mig, hvis du har selv det mindste spørsmål, du må ikke lade tvivlen styre vejen til dit mål. Personlig træning med mig er optimeret og fokuseret på netop dit mål samt niveau, og du får optimeret din træning, så du hurtig kan komme til at nå dit mål. Der vil blive taget fat om dine resultater løbende, så der kan fortages eventuelle optimeringer undervejs. God teknik er i højsædet, så du undgår skader på sigt og kommer sikkert i mål. Det er vigtig for mig med en god dialog under træningen, så vi skaber så god en relation så muligt, og så træningen bliver så effektiv så mulig. Vejen hen mod målet er lige så vigtig som selve målet, jeg arbejder ikke med hurtig løsninger, men kun med en plan der er realistisk, og som holder hele livet. Det er vigtig du får værktøjer med herfra, og har lært dig selv bedere at kende, og kan stå på egne ben efterfølgene. Så uanset hvilke ønsker der måtte være til træning eller træningsform, skal jeg nok finde noget, der passer til netop dig. Det er vores fælles projekt at få dig i mål og jeg vil være der 100 procent for dig til træningen og motivere og støtte dig gennem hele forløbet. Så uanset om du vil have forbedret kondition, styrke, vægttab, toning eller ligende, så tag kontakt og få en uforpligtende samtale om dine mål. Jeg ser frem til at samarbejde med dig.

 • Se træningspakker
  Fra 650 kr
 • Start samtale med Jacob
  God svartid

Frederik Hecht er uddannet fysioterapeut og personlig træner med interesse for sundheds- og træningsvidenskab. På det grundlag er Frederik opdateret med den nyeste viden, således at han med en evidensbaseret tilgang kan skabe de bedste resultater for sine klienter. Frederik har over 10 års erfaring med styrketræning, og han er det oplagte valg, hvis hvis man er ny inden for træningsverdenen, og ønsker at komme i gang på den rigtige måde.

 • Intro-session
  525 kr
 • Start samtale med Frederik

Jeg lægger stor vægt på, at træning ikke er "noget der bare skal overstås" - det skal være motiverende, inspirerende og rent faktisk give dig lyst til fastholdelse! Netop fastholdelse er et godt keyword til at beskrive mig som træner. Modsat mange andre personlige trænere går jeg ikke ind for hurtige quick fixes. Du skal have blod på tanden til selv at fortsætte, når vi afslutter vores forløb sammen. Jeg er uddannet BSc i idræt fra Københavns Universitet, certificeret fitnessinstruktør og har spillet fodbold i noget der efterhånden ligner små 20 år. Jeg har brændt mig rigtig varm på arbejdet med fysisk aktivitet og undervisning heri og har bl.a. erfaring som både fodboldtræner, idrætslærer og personlig træner. Så hvad end du drømmer om vægttab, opbygning af muskelmasse, bedre kondition, sportsspecifik træning eller en helt 5. ting, så tøv ikke med at skrive. Jeg sætter stor pris på den menneskelige relation træner og udøver imellem, og jeg glæder mig til forhåbentligt, at kunne hjælpe dig rigtig godt på vej mod det du nu engang måtte ønske :)

 • Intro-session
  249 kr
 • Start samtale med Rasmus

Jeg vil ikke nøjes med den viden og erfaring jeg har, men opsøger konstant nye og mere effektive øvelser og ideer. Train smart, not hard...er min indgangsvinkel og syn på træning. Jeg lægger ikke bare et program med nogle øvelser på forhånd, men justerer dem løbende med klienten, så de tilpasses ønsker og behov. Jeg er observant og lyttende, hvilket giver en mere uformel træning. Jeg arbejder efter at gøre træningen effektiv så man bruger mindst mulig tid på træningen med størst mulige resultater. Variation af øvelser. Split træning. Push/Pull. Sammensætning af træningsprogram. Styrkekurver - effektivitetstræning. C.E.P. Okklusionstræning. Muskelaktivering. Små justeringer = bedre resultater. Disse beskrivelser er kun få af de tanker og metoder der bruges og fremadrettet, vil der komme justeringer i forbindelse med ny viden. Kontakt mig og lad os finde ud af om dine ønsker og mål, passer med det jeg kan tilbyde. En uforpligtende snak, kan være starten på noget fantastisk?

 • Intro-session
  350 kr
 • Start samtale med Morten
  God svartid

Du skal vælge mig, fordi at jeg kan blande min teoretiske baggrund som personlig træner, personlig diatiske og min uddannelse som fysioterapeut med over 10 års praksis erfaring indenfor træning. Derudover er jeg 100% dedikeret til min mission med at hjælpe dig, med at nå dine mål. Derfor får du hos mig adgang til support, lige når du har brug for det samtidig med, at du altid sikres den nyeste viden fra nogle verdens dygtigste forskere indenfor træningsverden.

 • Intro-session
  499 kr
 • Start samtale med Rune

Jeg har selv styrketrænet i 5 år, alle mine metoder både for styrke, masse og vægttab er prøvet på egen krop, og jeg vil hellere end gerne hjælpe dig, se og hjælpe dig til at lykkes med dine mål. Jeg er glad og smilende og hvis du har spørgsmål kan du bare kontakte mig via GoSpoort chatten.

 • Intro-session
  100 kr
 • Start samtale med Rasmus

Jeg har igennem mine 11 år som amatørbokser og dernæst 3 år som professionel bokser, beskæftiget mig med en af de sportsgrene, som er allermest krævende både fysisk, konditionel og mentalt. Min erfaring fra min tid som bokser på allerhøjeste niveau har vist sig at gavne mig som personlig træner. Hvordan du takler dine udfordringer er alt afgørende for det resultat du får – uanset om dit mål er vægttab, sunde træningsvaner eller sportspecifikt! Derfor er træningen af din mentale styrke en fast del af træningen hos mig. Et sundt og positivt mindset er ikke kun en fordel i din træning, men i alle livets situationer.

 • Se trænerprofil
 • Start samtale med Torben

Klienter fremhæver mit tillidsvækkende engagement, min oprigtige involvering i processen, mine empatiske evner og konsultationerne om selv-hjælps-strategier til varig opretholdelse af maksimal ydeevne og min holistiske tilgang til ubalancer(fysiske/mentale), som grundlaget for deres succes/den varige succes. Min erfaring og mine observationer fra utallige klient-forløb i discipliner som styrketræning, cykling og fodbold i sammenhæng med en optimering af livsstils-faktorer gør mig i stand til at "fornemme" det mest fordelagtige individuelle udgangspunkt baseret på eksempelvis fedt-%, FFM, aktivitetsfaktor, ernæringsvaner og blodprøve-analyser. Jeg har en unik indsigt i sundhedsskadelige dagligdagsvaner(jeg har selv gennemgået denne fase), som blokerer og forhindrer den enkelte udøver/menneske i at nå de ønskede resultater/målsætninger/udfolde potentialet. Jeg anvender og inkluderer erfaringer fra mit cancer-forløb i forhold til emner om personlig vækst, motivation og inspiration.

 • Se trænerprofil
 • Start samtale med Jon Ch.

Fandt du ikke en træner?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig så snart der er en træner i dit område!

Hvorfor købe hos GoSpoort?

Vi giver 100% tilfredshedsgaranti!

GoSpoort garanterer en god oplevelse. Derfor kan du altid få dine penge tilbage fra os, hvis du ikke er tilfreds. Dette omfatter alle sessioner der ikke er afholdt.

Nem og sikker betaling!

Det er nemt at købe det du ønsker, og vores proces er 100% sikker.

Skriv med vores trænere!

Du kan helt uforpligtende skrive med vores dygtige trænere. Dermed kan du være sikker på at du kan få den rigtige træning, inden du køber.