Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Personlige trænere i Aalborg

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by
Morten Melgaard Blok

B1-træner , Aalborg Freja

fra Gistrup

Hej. Jeg hedder Morten og udfra mine erfaringer/uddannelse mener jeg at dette giver mig faglige kompetencer inden for dette område Udannet B1-fodboldtræner og oplært på trænerseminar af Ove Christensen(Tidligere Superliga og 1. Divisionstræner), Martin Langagergaard (Psykologisk rådgiver i AaB), Joakim Mattsson (Vendsyssel FF) og Åge Hareide (Dansk Landstræner) og fodboldtræner /angrebstræner /målmandstræner / mentaltræner for U-15 til U-19 / serie 3 I Gistrup siden 2012.

 • Send besked til Morten
 • Se træninger
Lasse Jakobsen

Kandidat i Idræt , Aalborg Universitet

fra Aalborg

Fitness, styrketræning og funktionel træning er mit specialeområde. Jeg er uddannet kandidat i idræt fra Aalborg universitet og har arbejder med uddannelse og undervisning af fitnessinstruktører og personlige trænere bl.a. hos DGI som landsunderviser. Jeg skræddersyer træningsforløb specifikt til dig på baggrund af dine mål, hvorvidt det indbefatter vægttab, styrkeforøgelse, muskelforøgelse eller noget helt andet. Mine træningsforløb tager altid udgangspunkt i forskning indenfor idrætsfeltet der sikre bedst muligt udbytte af forløbet. Tøv ikke med at kontakte mig til en uforpligtende snak om dine mål. Lasse Jakobsen Cand.Scient.Techn - idrætsteknologi

 • Send besked til Lasse
  Hurtig svartid
 • Se træninger

Jeg har selv styrketrænet i 5 år, alle mine metoder både for styrke, masse og vægttab er prøvet på egen krop, og jeg vil hellere end gerne hjælpe dig, se og hjælpe dig til at lykkes med dine mål. Jeg er glad og smilende og hvis du har spørgsmål kan du bare kontakte mig via GoSpoort chatten.

 • Send besked til Rasmus
 • Se træninger
Trine Bagger

Personlig træner

fra Aalborg

Jeg har mange års træningserfaring, hvoraf de sidste 3 år har været specifikt styrkeløft. I styrkeløft (squat, bænkpres og dødløft) gælder det om at løfte flest kilo. For at kunne løfte mange kilo, skal man have en god teknik, således at al kraften overføres ideelt. God teknik er individuel baseret på kropsbygning. Denne individuelle forskel lægger jeg meget vægt på. Dette kombineret med en forståelse for at være udøver gør mig i stand til at rette din teknik og coache dig til at nå dine mål. Jeg har selv 8 danske mesterskaber i styrkeløft, fordelt ud på flere discipliner, samt flere danske rekorder og en plads på det danske landshold. Jeg har specialiseret mig i at blive stærk og har på egen krop mærket og set, hvad forskellige træningsmetoder og -øvelser betyder og hvordan de virker. Som resultat er jeg nu en af de bedste danske kvindelige styrkeløftere på tværs af alle vægtklasser. Jeg har deltaget ved VM og EM, hvor min sidste indsats indbragte en EM-medalje i dødløft. Det sidste halvandet år har jeg lavet programmer, trænet og coachet flere styrkeløftere på konkurrence plan. En sølv medalje til DM i Athletic Fitness 2013 har desden givet mig kendskab til kroppen i dens mest pressede tilstand

 • Send besked til Trine
 • Se træninger
Aksel Bang

Fitness instruktør

fra Aalborg

Jeg er uddannet Fitness instruktør samt Personlig træner som overbygning med EHFA certificering. Udover dette er jeg uddannet Militær fysisk træner på niveau 1, DBU B1-træner samt Level 1 senior coach ved AFL. Jeg har erfaring fra elite ungdomsfodbold, reserveliga og 2.div kampe i alm. fodbold, landshold og europæsiske hold i australsk fodbold med hvem jeg har vundet EM 2 gange. Er spillende træner i Gudumholm IF i alm. fodbold samt spillende træner hos Aalborg Kangaroos i australsk fodbold. Tidligere assistent træner for det danske landshold i australsk fodbold - The Denmark Vikings. Styrketræning og CrossFit har været dyrket i mange år hos Det Danske Forsvar, hvorfor jeg også har stor erfaring indenfor udendørs træning, alternativ træning, march og løb.En god træner skal kunne se det hele menneske for at forstå en persons udfordringer og mål. Derved kan en træner motiverer, presse og udforder dig på dit niveau, således du udvikler dig og samtidigt får en god oplevelse med det.

 • Send besked til Aksel
 • Se træninger
Mads Juul

Svømmelærer , Esbjerg

fra Aalborg

Jeg har været konkurrence svømmer hele mit liv og underviser nu 12-15 årige i konkurrence svømning ved siden af mit studie.

 • Send besked til Mads
  Hurtig svartid
 • Se træninger

Som træner stræber jeg efter at finde den løsning der er den bedste for den enkelte atlet. Der er mange veje til Rom, men jeg tror på at man finder den bedste ved at lave en plan, der tager udgangspunkt i både den viden som forskningen kan bidrage med, den viden andre trænere og atleter har samlet og selvfølgelig de evner og den erfaring atleten selv har oplevet på egen krop. Min erfaring mht. at lægge træningsplan og træne har jeg tilegnet mig gennem 3 år på Oure Kostgymnasium, hvor jeg i forbindelse med min egen træning har været med til at lægge sæsonplan med henblik på at toppe på de rigtige tidspunkter, holde mig skadesfri, fjerne svagheder og arbejde på de område hvor der er det største udviklingspotentiale. De kompetencer vil jeg gerne bruge til at hjælpe dig med dit næste mål, hvad enten det er en hurtig 5'er, løberelevant styrketræning eller noget helt tredje.

 • Send besked til Bastian
 • Se træninger
Nicki Lentz

Diplomtræner , Danmarks Idrætsforbund

fra Aalborg

Når du kontakter mig til personlig træning, er det ikke bare et program, som du bliver kastet ud i og derefter skal klare dig selv. Mine forløb starter med en grundig snak/interview omkring dine specifikke behov, din baggrund, dine mål og eventuelle begrænsninger i form af skader. Ved interviewet indhenter jeg generelt en masse informationer, som vil dække fundamentet til at jeg kan programmere det mest optimale program til dig. Derudover laver jeg løbende opfølgninger og svarer på diverse spørgsmål du vil ligge inde med. Det vil være et dynamisk forløb/program, som hele tiden justeringes for at tilpasse det til dig og dine behov.

 • Send besked til Nicki
 • Se træninger

Min hverdag som Idrætstuderende på Aalborg Universitet, og min uddannelse som certificeret personlig træner, gør at jeg beskæftiger mig med idræt/sport/træning hver eneste dag.

 • Send besked til Martin
 • Se træninger
Nikolaj Hørby Kjeldsen

A-træner , DBU/UEFA

fra Aalborg

BEMÆRK: Profilen er primært lavet med henblik på dage og særligt måneder, hvor jeg ikke selv træner et fodboldhold. Jeg foretrækker derfor en privat besked før konkret aftale. Ansat som U15 cheftræner i AaB A/S. Erfaringerne som fodboldtræner strækker fra diverse stillinger omkring U11-U19 Liga; derudover har jeg også arbejdet som fysisk træner for U13-U15. Ved siden af fodbolden arbejder jeg som fysioterapeut på klinik i Aalborg. Jeg er meget interesseret i at udvikle den enkelte spiller - både som sportsmand og menneske. Derfor bliver hele spillerens personlige profil centeret for den træning, jeg kan give.

 • Send besked til Nikolaj
 • Se træninger