Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Personlige trænere i Århus

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by
Alex Nielsen

Personlig træner , Athletics and Fitness Association of America

fra Odder

Jeg er uddannet Personlig Træner ved AFAA i USA, certificeret Reebok Master Trainer, kostvejleder samt idrætsofficer ved Forsvaret. Jeg er desuden uddannet Aerobic-, Spinning-, Zumba- & Danse instruktør og har undervist ved Fitness Conventions i ind- og udland. Jeg har mere end 20 år erfaring med træning og genoptræning og har siden år 2000 været ejer af Odder Fitness Center. Jeg arbejder med at finde de rigtige metoder og midler til at nå dine mål. Igennem forløbet vil vi anvende forskellige relevante test og målemetoder efter aftale, for at dokumentere resultatet. Vi vil arbejde med puls-ur og monitorere din arbejdsintensitet og forbrænding. Vi vil også komme ind på en gennemgang af kostvaner, søvnrytmer, arbejdsvaner, medicinforbrug, skader, sundhedstilstand, m.m. Jeg glæder mig til vi ses.

 • Send besked til Alex
 • Se træninger
Thomas Engholm

fra Højbjerg

* 15 års erfarring som træner for spillere i alle aldre * 10 år som fuldtidsprofessionel træner for elite-ungdom

 • Send besked til Thomas
 • Se træninger
Mads Seier

Sundhedscoach , VaneCoach

fra Aarhus

Jeg har mere end 20 års erfaring fra fitnessbranchen og er uddannet personlig træner og vanecoach. Mit speciale er at arbejde med mennesker, der ønsker et vægttab. Derfor tilbyder jeg også coachingsessioner, hvor vi finder frem til dit mål og kommer uhensigtsmæssige handlemøn- stre og dårlige vaner til livs. Jeg arbejder med simple løsninger, der gør den store forskel. Du får redskaberne til at ændre din livsstil. Jeg planlægger træningen ud fra dine behov og sammen får vi resultaterne til at ske.

 • Send besked til Mads
 • Se træninger
Nicolas Rockland

Fysioterapeut , University College VIA

fra Aarhus

Min metode tager udgangspunkt i det naturlige bevægemønster med fokus på at få din krop til at fungerer optimalt i forhold til dit netop dit udgangspunkt. Ud over at skabe resultater i form af f.eks. vægttab, smidighed og muskelopbygning, så er træningen hos mig altid er læringsprocess hvor jeg sikrer mig at du opnår optimale teknik udførelse og øvelsesforståelse. På den måde uddannes du gradvist i at blive din egen personlige træner og forstår hvordan du kan skabe resultater for dig selv resten af livet.

 • Send besked til Nicolas
  God svartid
 • Se træninger
Karoline Thostrup

Svømmelærer , Via University College

fra Aarhus

Uddannet skolelærer (matematik og idræt) Født og opvokset i Højbjerg. Det meste af min barndom/ungdom er spenderet i landets badminton- og svømmehaller. Jeg har taget svømningens grunduddannelse i forbindelse med mit højskoleophold i 2010 på Nordjyllands idrætshøjskole og havde i den forbindelse BSK08’s konkurrencehold. Efterfølgende tog jeg svøms træneruddannelse og var træner i svømmeklubben IF Lyseng svømning. Her har jeg undervist alt fra babysvømning, til konkurrence/elite svømmere og voksne med vandskræk. Jeg har ligeledes været med til at starte et startfællesskab op i aarhusiansk svømning mellem flere klubber i Aarhus. Her kommer min store erfaring med årgangssvømmere, som efterfølgende ledte mig til et fuldtidstrænerjob i Vejle svømmeklub med over 45 dygtige konkurrencesvømmere. Idag arbejder jeg på lystrupskole og træner et talenthold i AGF 2 gange om ugen.

 • Send besked til Karoline
  God svartid
 • Se træninger
Christian Ø. B. Hansen

Fysioterapeut , VIA UC Holstebro

fra Aarhus

Jeg er uddannet fysioterapeut i 2010 og har siden da arbejdet med flere forskellige områder indenfor fysioterapi. Mit interesseområde er muskuloskeletale problematikker så som akutte og kroniske skader i bevægeapparatet. På det seneste er det neurologiske område kommet til at fylde mere i mit daglige virke som terapeut. Derudover har jeg en brændende interesse for træning og personlig udvikling. Jeg er selv flittig idrætsudøver i form af triatlon og styrketræning - dette er idrætsgrene som jeg også er efteruddannet indenfor. Blandt andet indenfor IRONMAN-conceptet.

 • Send besked til Christian Ø. B.
 • Se træninger
Michael Schjøtt

Fitness instruktør , Hansenberg

fra Aarhus

Jeg er en god træner, fordi jeg går rigtig meget op i, at træning skal være sjovt. Det skal være noget vi har lyst til at gøre. Om det så er elite personen eller hr. og fru. Danmark. Det er derfor vigtigt for mig at træning er noget vi skal havde lyst til at gøre. Det skal være en del at vores liv. Ikke noget vi skal gøre bare fordi andre siger det, men fordi vi har lyst. Det kan godt være at lysten ikke altid er der i starten, men netop dette er noget jeg ligger meget vægt på at skabe, sammen med dig, så lysten kommer til at dyrke sport. Jeg har selv dyrket sport i mange år og har beskæftiget mig med mange forskellige sportsgrene herunder blandt andet boksning, forhindringsløb og inden for fitnessbranchen. Jeg er endvidere uddannet Fitness Instruktør fra Hansenberg og instruktør i TRX fra Active Aid.

 • Send besked til Michael
 • Se træninger

Jeg arbejder til dagligt i Skovbakken Tennis, hvor jeg træner børn og voksne. Udover tennis har undervist i folkeskole, foreningslivet og andre sportsgrene, så jeg anvender mange forskellige læringsmetoder i min træning. Ved siden af mit arbejde skriver jeg speciale i uddannelsesvidenskab, så jeg har stor indsigt i læringsteorier, og formår at koble teori med praksis. Jeg arbejder især med elevens motivation til at dyrke sport.

 • Send besked til Johannes Park
 • Se træninger

Filosofi 
Fisker Performance er grundlagt med det ene formål; at skabe ekstraordinære resultater inden for personlig træning. Vi stræber således efter at være Danmarks bedste og danskernes foretrukne valg. Uanset om du er nybegynder, motionist eller atlet på elite-niveau, så er høj kvalitet og integritet gennemgående nøgleord i alt hvad vi foretager os. Dette resulterer i, at vi kan opnå resultater du ikke selv troede var mulige. Vi ved, at alle kan ændre deres fysik og psyke til det bedre, og vi vil gøre alt for at dette sker. Vi vil sikre, at hver eneste person som starter et forløb hos en af vores trænere, ikke kun kommer tættere på den fysik de altid har drømt om, men også bliver en gladere, sundere og mere selvsikker person. Vores trænerteam Vores trænerteam består af engagerede og passionerede trænere, som hele tiden stræber efter at forbedre sig, så de kan blive ved med at skabe de ekstraordinære resultater, som er kendetegnet ved Fisker Performance. Udover relevante træneruddannelser og kurser, har flere af trænerne en bachelor- eller kandidatgrad inden for Idræt eller Ernæring og Sundhed. Dette høje uddannelsesniveau giver mulighed for en dybdegående sparring trænerne imellem. Udover at være højtuddannede, sørger vi altid for at være up-to-date med den nyeste viden, ved blandt andet at rejse rundt i verden og deltage i seminarer hos de førende inden for branchen. Kombineret teori og praksis Vi er unikke på det punkt, at vi ikke kun er teoretiske, men også praktiske. Alle vores trænere har mange års erfaring med træning på egen krop, hvoraf flere på elite-niveau, som har båret frugt i danske mesterskaber inden for diverse sportsgrene. Denne praktiske indsigt gør os i stand til at forstå hvad vores kunder gennemgår og hvordan vi kan optimere det. Derudover er hver træner nøje udvalgt, fordi de besidder en unik evne til at lytte og forstå deres kunder. Medmenneskelige og empatiske egenskaber hos vores trænere, er noget vi prioriterer utrolig højt. Vi går aldrig på kompromis Vi går på intet tidspunkt på kompromis med vores kvalitet og integritet, og for at sikre at alle vores kunder får det optimale ud af vores samarbejde, er vores personlige trænere underlagt en øvre grænse for antal individuelle kunder. Helt grundlæggende har ejerkredsen bag Fisker Performance en tårnhøj ambition og tro på, at holdbare træningsresultater, kun kommer ved en kombination af entusiastiske kunder og veluddannede empatiske trænere.

 • Send besked til Steffen
 • Se træninger
Rune Lauterbach-Jensen

Kandidat i Idræt og Sundhed , Syddansk Universitet

fra Aarhus

Igennem de sidste 15 år har mit liv handlet om styrke og sundhed. Mit arbejde og min uddannelse har været inden for fitness og sportens verden, og min fritid er gået med at træne selv eller læse op på den nyeste forskning. Hvorfor? Jeg er fascineret af, hvor langt man kan flytte mennesker gennem træning med den rette tilgang, faglige viden og hårdt arbejde. Ikke kun fysisk, men også i høj grad mentalt.Min dagligdag går med at træne og sammensætte kost- og træningsprogrammer til alle fra elite-crossfittere og konkurrence- vægtløftere til den nybagte mor, der gerne vil tilbage i form. Forløbet er altid forskelligt, men tilgangen til træningen og kosten er altid ud fra det same grundlag: individualiseret, simpelt og effektivt.

 • Send besked til Rune
  Hurtig svartid
 • Se træninger
Mette Bech

fra Aarhus

Yoga dukkede op i mit liv for 8 år siden og forandrede det fuldstændigt. Fra at opleve daglig rygsmerter og spændingshovedpine var jeg inden få uger af den gigtmedicin som min læge havde ordineret. Desuden oplevede jeg øget energi i min dagligdag, fokus på mit studie og en generel øget velvære. Siden har jeg udforsket yogaens univers i dens dybder og kastet mig over alt fra klassisk hatha yoga til kundalini yoga til astghanga yoga til sivananda yoga til tantra yoga. For mig er en vigtig del af yogaen, lige meget hvilken form for yoga vi vælger at arbejde med, at integrere de fysiske øvelser med sindet gennem åndedrætsteknikker og meditation. På denne måde vil yogaen ikke blot give dig fysisk, men også mentalt velvære. Træningen planlægger vi efter dine behov - målet er at du får et yogaprogram med hjem til den daglige praksis som gør den store forskel. Nameste <3

 • Send besked til Mette
 • Se træninger