Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Pilates

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Mest populære produkter i pilates

Eller find din træning

Træn hvor du vil

Når du først har lært de grundlæggende øvelser i pilates, er der ingen grænser for, hvor du kan lave den effektive træning. Du kan træne pilates i København og i hele Danmark, og du kan let lave dine pilates øvelser hjemme. Det gør træningen perfekt, hvis du er meget på farten, eller hvis du har små børn, som du er nødt til at være hjemme hos i det tidsrum, hvor du ellers ville tage i træningscenter. Hos GoSpoort kan du finde en instruktør til pilates i København og i hele Danmark, og du kan hurtigt komme i gang med effektive pilates øvelser hjemme eller i studie. Husk, at du altid kan skrive uforpligtende til vores trænere med spørgsmål og forespørgsler.

Efter 10 sessioner mærker du forskellen. Efter 20 sessioner ser du forskellen. Efter 30 sessioner har du en ny krop.

Joseph H. Pilates.

Suppler din træning med pilates

At have en god kropskontrol og stærk kropskerne er afgørende i mange sportsgrene, og kan hjælpe dig til at præstere bedre i din primær sport. Se med nedenfor, hvor du kan finde specifikke sportsydelser som kan hjælpe dig i netop din sport.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så lad os hjælpe dig. Udfyld og indsend formularen du finder nedenfor, så finder vi en træner til dig, som matcher dine ønsker og behov.