Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Ski og snowboard

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Mest populære produkter i ski og snowboard

Alpin

Vil du blive klar til lange, actionfyldte dage på pisterne, har vi et stort tag-selv bord af træning, der kan gøre dig klar til alpint skiløb. Med den fysiske styrke og balance på plads, har du det bedste udgangspunkt for at udvikle dig på alpinski.

Se mere og køb

Snowboard

Vil du forberede dig bedst muligt til din næste tur på snowboard, har vi samlet et stort udvalg af træning til både park og freeride. Uanset om du vil træne dig fysisk stærk til lange dage på snowboard, eller om du vil træne dine tricks hjemmefra.

Se mere og køb

Vidste du ...

At på trods af mangel på både bjerge og sne er ski og snowboard på niendepladsen over de mest dyrkede sportsgrene herhjemme? Det skyldes blandt andet, at omkring 500.000 danskere tager på skiferie til udlandet hvert år.

Rulleski

Klassisk rulleski, skøjt - eller begge dele? Uanset om du nybegynder på udkig efter en god start, eller en rutineret kører, der træner til konkurrence på rulleski, har vi et stort udvalg af træning, der kan være med til at udvikle dig og din teknik.

Se mere og køb

Langrend

Ønsker du at lære at stå på langrendsski? Eller drømmer du om at deltage i store løb som Vasaloppet eller Birkebeinerrennet? Vi har samlet et stort udvalg af træning, der kan udvikle dig i langrend, uanset om du er begynder eller erfaren skiløber.

Se mere og køb

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så lad os hjælpe dig. Udfyld og indsend formularen du finder nedenfor, så finder vi en træner til dig, som matcher dine ønsker og behov.