Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Styrkeløft

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Mest populære produkter i styrkeløft

Styrkeløft generelt

Er du klar til at løfte tungt? Uanset om du vil have en god start på styrkeløft eller blive stærkere, kan du finde den rette træning i vores store udvalg. Vi gør det muligt for dig at udvikle dine løft, uanset om du er til udstyr eller raw.

Se mere og køb

Vidste du..

At styrketræning er den mest populære sportsgren i Danmark i 2016, og at ca. 30% af alle voksne danskere styrketræner?

Bænkpres

Vil du løfte tungere i bænkpres? Går du efter at et højere maks.? Vil du gerne starte med at få grundteknikken på plads, eller vil du forberede dig optimalt til en konkurrence? Hvad end dit mål er, har vi et bredt udvalg af træning i det klassiske løft.

Se mere og køb

Søger du mobilitetstræning?

Større smidighed og bedre bevægelighed er stort set altid en stor gevinst for din træning, uanset hvilken type sportsgren du dyrker. Men mobilitet er især vigtigt i styrkeløft, da det er mobiliteten, der får dig til at løfte flot, ubesværet og teknisk korrekt. Derfor har vi her samlet et udvalg af mobilitetstræning, der kan strække dig ud og optimere din mobilitet og bevægelighed i styrkeløft eller andre former for styrketræning. Skal du bruge et styrkeløft træningsprogram, der har særlig fokus på mobilitet, kan du også finde det her. Find en træner, der passer til dig og tag en uforpligtende snak om, hvordan han eller hun kan hjælpe dig til 1:1 mobilitetstræning eller et styrkeløft træningsprogram, der matcher dine behov, ønske rog niveau.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så lad os hjælpe dig. Udfyld og indsend formularen du finder nedenfor, så finder vi en træner til dig, som matcher dine ønsker og behov.