Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Svømning

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Mest populære produkter i svømning

Eller vælg din stilart

Brystsvømning

Ønsker du at få styr på den grundlæggende teknik i brystsvømning eller skal der sættes fokus på f.eks dit armtag eller position i vandet? Alt er muligt med den rette træning, og vi har samlet et udvalg af træningsydelser til dig her.

Se mere og køb

Crawl

Trænger crawlteknikken til at blive justeret eller ønsker du at kunne svømme hurtigere eller længere? Vi har en række træningsydelser som kan hjælpe dig uanset dit niveau og mål.

Se mere og køb

Svømning generelt

Ønsker du at lære at svømme eller vil du sikre dit barn en god og tryg start på svømmetræningen? Her kan du finde alt fra svømmeanalyse til open water-svømning og livredning.

5 grunde til at dyrke (meget mere) svømning

Svømning kan dyrkes af stort set alle uanset alder og kropsbygning. Her giver vi dig 5 gode grunde til at hoppe i bølgerne eller poolen.

Læs artiklen

Lær at svømme for livet

Vidste du at svømning er den 2. mest dyrkede sportsgren blandt børn i Danmark? 25 procent af danske børn går til svømning i deres fritid, og det er der god grund til. Der er en lang række positive ting ved at følge et svømmetræningsprogram, der udover at være en effektiv form for træning hvor vi bruger alle de store muskelgrupper, også er utroligt skånsomt for kroppen – og så er det sjovt! Det giver i første omgang en tryghed at lære at svømme, både for børn og forældre, og mange vælger herefter at fortsætte med svømmetræningsprogrammer der specifikt udvikler en enkelt eller et par af svømmestilene. Når du først har lært at svømme kan du gøre det året rundt, både i svømmehaller over hele landet, men det er også muligt at kaste sig ud i Open Water svømning i enten en nærlæggende sø eller havet, så det handler bare om at tage det første skridt.

Rygcrawl

Har du et mål om at blive bedre til rygcrawl eller ønsker du at kunne svømme en hel specifik distance? Vi har samlet et udvalg af træningsydelser, som hjælper dig uanset dit mål.

Se mere og køb

Butterfly

Ønsker du at prøve kræfter med butterfly-stilarten? Eller er du allerede godt på vej til at blive en ny Michael Phelbs? Vi har indenfor butterfly-disciplinen et tag selv-bord af træning, der kan være med til at udvikle dig uanset dit mål.

Se mere og køb

Supplér din svømmetræning

En stærk krop gør dig mere modstandsdygtig over for skader, samtidig med at den kan gøre dig både hurtigere mere robust i din svømning. Her kan du finde nogle træningsydelser fra andre sportsgrene, som kan øge din performance i svømning.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så lad os hjælpe dig. Udfyld og indsend formularen du finder nedenfor, så finder vi en træner til dig, som matcher dine ønsker og behov.