Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Crawl

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Eller find din træningsydelse

Lær at svømme crawl med dit hoved

Vidste du at hverken verdensrekorden for mænd eller kvinder i 50 m crawlsvømning er blevet slået siden 2009? De er henholdsvis på 20.91 sekunder og 23.73 sekunder. Crawl er nemlig en teknisk krævende svømmestil, men når det gøres rigtigt er det også den hurtigste. Derfor kan det være en god ide at investere i crawl undervisning så du kan lære at få den rigtige rytme og teknik i dine armtag og benspark. Men, at lære at svømme crawl handler om mere end bare svømmetag; for at svømme strømlinet skal din krop nemlig ligge optimalt i vandet. Vores svømmeinstruktører udbyder derfor også crawl undervisning hvor du kan lære at styre din vejrtrækning samt at holde hovedet rigtigt igennem dine tag, da det netop er nøglen til den perfekte kropsposition.

3 gode tips til den perfekte crawl

Crawl har ry for at være en teknisk krævende svømmestil, men det er ikke så svært, når du først har fået teknikken på plads. Her får du tre gode tips til en perfekt crawl.

Læs artiklen

Open water-svømning, styrke- eller mentaltræning?

Skal du svømme open water eller måske deltage i et triathlon? Måske du søger træning, som kan hjælpe dig med at blive en fysisk eller mentalt stærkere svømmer? Uanset hvad har vi træningerne, som kan hjælpe dig i mål.