Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Tennis

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Mest populære produkter i tennis

Eller find din træning

Vidste du..

At den længste tenniskamp nogensinde varede 11 timer og 5 minutter? Den blev spillet i Wimbledon-turneringen i 2010 mellem John Isner og Nicholas Mahut og endte med cifrene 6-4, 3-6, 6-7, 7-6 og 70-68.

Sæt din træning i system

Har du brug for mere systematisk træning, eller er du træt af at vente på resultaterne, kan et tennis træningsprogram måske være vejen frem. Vores personlige tennistrænere kan sammen med dig udvikle et tennis træningsprogram, der passer perfekt til dine evner, ambitioner og mål, og som kan være med til at tage dig til næste niveau som tennisspiller. Find en personlig tennistræner nær dig, og få taget første skridt til en træning, der er skræddersyet til dig. Så er du godt på vej til en sjovere og mere givende træning. Har du brug for hjælp til at perfektionere de enkelte salg, er GoSpoorts tennistrænere også klar til at hjælpe med det. Husk, at du altid kan skrive uforpligtende til vores trænere med spørgsmål og forespørgsler.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så lad os hjælpe dig. Udfyld og indsend formularen du finder nedenfor, så finder vi en træner til dig, som matcher dine ønsker og behov.