Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Triathlon

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Mest populære produkter i triathlon

Eller find din træning!

Triathlon generelt

Ønsker du at forberede dig optimalt til en bestemt distance, have sat din træning under lup, eller øve dig på at blive hurtigere i sportens fjerde disciplin; skiftezonen? Du finder den rette træning og vejledning i vores udvalg af triathlon-træning.

Se mere og køb

Triathlon løb

Vil du have triathlonens afsluttende disciplin til at føles lettere? Vores udvalg af løbetræning i triathlon er for dig, der gerne vil lære teknikkerne til at kunne løbe effektivt, når du stiger af cyklen og fortsætter ud på løberuten.

Se mere og køb

Vidste du ...

At triathlonsporten er i fremgang når man kigger på antallet af udøvere over de seneste år?
80% af dem som dyrker triathlon deltager i konkurrencer.

Triathlon svømning

Ønsker du at komme let gennem svømmedistancen? Er du ude efter teknikken, der kan gøre dig hurtigere på åbent hav? Vores udvalg af svømmetræning giver dig mulighed for at forbedre dig på alt fra teknik og navigation i vandet til skiftet fra våddragt til cykel.

Se mere og køb

Effektiv og skræddersyet træning til triathlon

Med en personlig triathlon træner eller et skræddersyet triathlon træningsprogram sikres du en kvalitetsrig og effektiv træning, da træningen eller træningsprogrammet tilrettelægges dit niveau og behov. Uanset om du blot ønsker at få tilrettelagt et triathlon træningsprogram, ønsker et længere forløb med f.eks. ugentlige face-2-face træning til triathlon eller måske en kombination af begge, så er det muligt på GoSpoort. Du kan også finde specifik træning til svømning, løb eller på cyklen, hvis du f.eks. gerne vil have kigget din crawl-teknik, løbeøkonomi eller sving-teknik på cyklen i sømmene. Gå på opdagelse i vores træningsydelser til triathlon og tøv endelig ikke med at tage fat i en eller flere af vores trænere for forespørgsler eller spørgsmål om deres forløb, priser mm.

TEST DIG SELV: Har du, hvad der skal til for at blive ironman?

Tag vores lille ironman-test og find ud af, om du har det, der skal til for at blive ironman, eller om du skal nøjes med at heppe fra sidelinjen.

Tag testen

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så lad os hjælpe dig. Udfyld og indsend formularen du finder nedenfor, så finder vi en træner til dig, som matcher dine ønsker og behov.