Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 50 kroner til dit næste køb

Triathlon

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Triathlon generelt

Ønsker du at forberede dig optimalt til en bestemt distance, have sat din træning under lup, eller øve dig på at blive hurtigere i sportens fjerde disciplin; skiftezonen? Du finder den rette træning og vejledning i vores udvalg af triathlon-træning.

Se mere og køb

Triathlon løb

Vil du have triathlonens afsluttende disciplin til at føles lettere? Vores udvalg af løbetræning i triathlon er for dig, der gerne vil lære teknikkerne til at kunne løbe effektivt, når du stiger af cyklen og fortsætter ud på løberuten.

Se mere og køb

Vidste du ...

At triathlonsporten er i fremgang når man kigger på antallet af udøvere over de seneste år?
80% af dem som dyrker triathlon deltager i konkurrencer.

Triathlon svømning

Ønsker du at komme let gennem svømmedistancen? Er du ude efter teknikken, der kan gøre dig hurtigere på åbent hav? Vores udvalg af svømmetræning giver dig mulighed for at forbedre dig på alt fra teknik og navigation i vandet til skiftet fra våddragt til cykel.

Se mere og køb

Vidste du ...

At triathlon stiller krav til både udholdenhed og mental styrke? Begge er vitale, hvis du skal klare dig igennem de tre sportsgrene kort efter hinanden.

TEST DIG SELV: Har du, hvad der skal til for at blive ironman?

Tag vores lille ironman-test og find ud af, om du har det, der skal til for at blive ironman, eller om du skal nøjes med at heppe fra sidelinjen.

Tag testen