Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Vægtløftning

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Mest populære produkter i vægtløftning

Eller find din træning

Vidste du ...

At vægtløftning, også kaldet Olympic-style weightlifting, er den eneste olympiske styrkesportsgren? I vægtløftning konkurrerer atleterne i træk (snatch) og stød (clean and jerk), samt den totale vægt løftet i de to discipliner.

Bedre mobilitet eller bedre teknik til dine workouts?

Vil du kunne løfte tungere? Vil du arbejde specifikt med din mobilitet? Eller træner du op til en crossfitkonkurrence, hvor teknikkerne i vægtløftning indgår, og skal du bruge et vægtløftning program til din træning? Uanset, hvad du gerne vil træne inden for vægtløftning, kan du være sikker på, at du kan finde hvad du søger hos GoSpoort. Vi har vægtløftningstræning til alle niveauer, og vores instruktører og personlige trænere står klar til at hjælpe dig med alt fra teknik til programlægning, hvad end du konkurrerer eller “bare” træner for træningens skyld. Kig rundt her på siden og find lige præcis den træning og den træner, der passer bedst til dig. Og kom i gang med en personlig træner eller et personligt tilrettet vægtløftning program allerede i dag. Husk, at du altid kan skrive uforpligtende til vores trænere med spørgsmål og forespørgsler.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så lad os hjælpe dig. Udfyld og indsend formularen du finder nedenfor, så finder vi en træner til dig, som matcher dine ønsker og behov.