Advarsel Din browser er ikke opdateret, og siden kan muligvis ikke vises korrekt. Vi anbefaler at du opdaterer din browser.
Få 200 kroner til dit køb

Yoga

Vi tror du er her! Vælg en anden by, hvis du ønsker det.
Skift by

Mest populære produkter i yoga

Eller find din træning

Kom i gang med yoga

Vidste du, at antallet af yogadyrkere i Danmark er seksdoblet de sidste 20 år, og at yoga er den 6. mest fortrukne motionsform for voksne danskere i 2016? Yoga styrker hele kroppen samtidig med at det sænker stressniveauet, hvilket gør yoga til den perfekte træning i en travl hverdag. Vil du også være med på bølgen, kan du finde yoga for begyndere her hos GoSpoort. Uanset om du vil dyrke yoga i København eller et andet sted i Danmark, er det muligt at finde hos os. Find din instruktør til yoga i København eller i resten af Danmark og kom i gang med din yoga for begyndere. Husk, at du altid kan skrive uforpligtende til vores trænere med spørgsmål og forespørgsler.

5 grunde til at dyrke (meget mere) yoga

Yoga har en masse fantastiske egenskaber, som gør den helt perfekt i vores moderne og travle hverdag. Her giver vi dig fem gode grunde til at rulle yogamåtten ud.

Læs artiklen

Vidste du ...

... at yoga menes at have både fysiske og mentale fordele, såsom at kunne nedsætte stress samt muskel- og ledsmerter?

7 fantastiske yogaøvelser der sænker stressniveauet

Uanset, om du er stress-ramt, eller om du bare har en lidt for hektisk hverdag, er yoga perfekt. Her har vi samlet 7 øvelser, der både kan få dig helt ned i gear og give dig fornyet energi.

Supplér din træning med yoga

Større smidighed og bedre bevægelighed kan være til gavn, uanset hvilken sportsgren, du dyrker. Derfor har vi samlet et udvalg af yoga-træning, der kan strække dig ud og optimere dine bevægelser.

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Så lad os hjælpe dig. Udfyld og indsend formularen du finder nedenfor, så finder vi en træner til dig, som matcher dine ønsker og behov.